Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA TRAGEDIJA

Pao s bicikla i na mjestu poginuo. Policija istražuje slučaj

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
21.08.2019.
u 08:24

Nesretnik se vozio kolnikom i u jednom se času odlučio biciklom popeti na nogostup. No, čini se kako je to učinio na najgorem mogućem mjestu u toj ulici

Biciklist (64) poginuo je u utorak oko 21.35 sati nakon pada na nogostupu u Križevcima. Nesretnik je u padu glavom udario u stepenice i na mjestu preminuo.

Premda zasad nema elemenata sumnjive smrti, koprivnička Policijska uprava jutros je priopćila kako slijedi kriminalističko istraživanje.

“Jučer, 20. kolovoza, oko 21.35 sati, u Križevcima u Istarskoj ulici 64-godišnjak je pao s bicikla i udario glavom u stepenice. Vozač bicikla je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo te je tijelo prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obdukcije”, navode u koprivničkoj policiji.

Prema neslužbenim informacijama, nesretnik se vozio kolnikom i u jednom se času odlučio biciklom popeti na nogostup. No, čini se kako je to učinio na najgorem mogućem mjestu u toj ulici.

Prednjim kotačem naletio je na stepenicu te poletio zrakom i glavom udario u betonsko stubište. Ozljede su bile fatalne.

“Nije bilo nikakvoga kontakta s drugim sudionicima u prometu. Nakon što dobijemo rezultate obdukcije, sastavit ćemo poseban izvještaj o tom tragičnom događaju”, tumače jutros u policiji.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:03 21.08.2019.

Iakreno se nadam da dovoljno često voziš bicikl.

MX
Mister X
09:28 21.08.2019.

Izgrađujte biciklističke staze i staze za piješake pored "Kolnika"i gotovo da nema ovakovih svinjarija i ntreba nam pljačka naroda od strane pametne države ; i grantirano če sa zaista smanjiti broj stradalih i neretnih vozaća po zatvorima. Kao jedini krivci za zlo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije