Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
960 milijardi eura
Povratak na članak

Pao povijesni dogovor: EU smanjio proračun

Što smo dobili? 
Hrvatska će od 2014. do 2020. moći koristiti 11,7 milijardi eura

Komentari 9

Avatar predator
predator
12:06 09.02.2013.

Jedno je sigurno a to je da prokleta EU puca po šavovima, i neka puca, pukla da boga!.

VL
LU
ludva
20:57 08.02.2013.

e baš bumo se pomogli u ovoj Uniji.. još nismo ni dobili , a već nam režu!

VL
HS
hrvat srcom i dusom
20:56 08.02.2013.

A koliko Hrvatska mora uplacivati u EU tobi bilo normalno dase da u javnost. Pa nezivimo u komunizmu gdjese sve krije od gradjana.

VL
TO
Toni50
20:40 08.02.2013.

Pao povijesni dogovor: EU smanjio proračun.. Konačno da se neko sijetio da se prestanu bahato-bolesno , razbacivati sa novcem članica EU ...

VL
JK
josip kokić
21:08 08.02.2013.

Očito nas drže za debile . Neka netko od stručnjaka naparvi bilancu koliko nam ti isti uzmu samo u u jdnoj godini brojnim podlim radnjama. Iz mora nam uzmu protivno volji naroda barem pola milijarde Eur-a, plus lihvarske kamate banaka, plus preko 600 miljuna Eur-a za po njima buduće članstvo u Eu, plus neplačanje za prelet zrakoplova preko našeg neba, a usluge za Nato da i ne spominjem. Pomnožite to sa brojem godina unatrag, pa kad bi i dobili te novce ( malo morgen) ono što uzmu je neusporedivo. Što je tek sa unišetenom proizvodnjom, uništenom poljoprivrdom i enromnim uvozom hrane trećerazredne kvalitete itd itd. Vlast je neprijatelj i naroda i države svojom sluganskom politikom za mrvice ispod stola, dok je cijela Hrvastka jedan malo veći grad pa da ne možemo normalno živjeti i razvijati se. Slijedimo Island i sve će biti riješeno preko noći. .

VL
KO
kojesta
21:40 08.02.2013.

sistem u kojem 11 drzava neto platioca uzdrzava 13 drzava neto primaoca, ne moze opstati, pogotovo kad je ova druga brojka sve veca. sada opet dizu budzet na xxxx mrd. € a daju sve manje van. a sto se tice ESM kisobrana, to je cista katastrofa: prvo su drzave podupirale svoje "posrnule" banke, onda se sjetili da grupa drzava "spasava" druge drzave a sve zbog velikih banaka, a tko ce na koncu spasavati spasioce? svi su u sluzbi velike financ. mafije a politicari kao njihovi vazali imaju zadacu smiriti i lagati narod. svuda sve vece siromastvo, nezaposlenost, a sada nakon nametnutih otrovnih zarulja /poseban otpad!/, dolazi regulacija energ. potrosnje, dakle nove slavine, instalacije, prozori itd.

VL
AA
aabbcc
23:31 08.02.2013.

. Ovdje bi prva i udarna vijest trebala biti: 1). Koliko RH mora u narednih 7-godina uplatiti u proracun EU. 2).Da ce dobiti 11.7 milijardi, potrositi po direktivi a u skladu sa interesima velikih EU. ( mozda kupimo tenkove ko Grci ).

VL
AA
aabbcc
23:35 08.02.2013.

. Kod mene je udarna vijest na TV-u, koliko clanica mora uplatiti u proracun !!!!. ( zadovoljnih, ovaj put mnogo manje od prosjeka koji je oko 34 milij u 7g. po clanici )

VL
CA
carpediem
13:38 09.02.2013.

Sta ti poklanjaju uzmi ali se u to ne uzdaj jer ima ona stara najbolja " uzdaj se u sebe i svoje kljuse" od ovih egoisticnih EU politicara se nista ne moze dobiti dzabe oni ce dvostruko vise izvuci kapitala iz Hrvatske vani a hvalit ce se da su nam eto nesto poklonili a od njih nista bas nista nikakvog nikada nije bilo poklona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.