Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Pao na gradilištu Peveca i teško ozlijedio glavu

S teškim ozljedama glave, zdjelice te obje podlaktice prevežen je u bjelovarsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Miroslav je radio na na osiguranju gradilišta.

Komentari 3

JA
japa
09:57 06.12.2009.

Pa kaj je ovo za laprdiju? Na jednoj strani zatvara a na drugoj strani gradi!?!

VL
MI
miroz
10:05 06.12.2009.

OK. Gradi se, radi se i čovjek pao i tekst kaže da Miroslav R. ima 39 godina, te da njegov sin ima 26. Znaci: 39-26=13 što nam govori da je Miroslav R. već sa 13 godina napravio dijete ili pak da novinar nema sve podatke ispravne. ??

VL
Avatar gnjuss
gnjuss
11:16 06.12.2009.

Nije mi jasno što on tu još ima za graditi??? Izgradio je poslovno carstvo koje je palo u rekordnom roku,i postalo smijurija cijele zemlje,a i šire. I onda se on ima obraza pojaviti u vijestima i izjaviti da njegovi radnicici robu \'\'valjda nose kući,pa će tamo prodavati\'\'. Trebalo bi mu zamrznuti svu privatnu imovinu,dodjeliti ju sudu,pa neka se onda taj novac koji je on nagomilao sebi podijeli ljudima. Ti ljudi žele raditi,žele da firma opstane,dok je on već debelo digao ruke od svega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.