Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
džihadisti žele vlast

Panika u siromašnoj zemlji koju znamo po nogometu, glazbi i beskrajnom ratu: 'Odete li, postajemo novi Afganistan!'

17.01.2022.
u 20:31

Kada su prošlog tjedna nogometaši Malija pobijedili Tunis 1:0 na Afričkom kupu nacija, nogometna je javnost raspravljala o bizarnom kraju meča koji je sudac dosudio najprije pet minuta prije vremena, a zatim se predomislio pa opet prekinuo utakmicu prerano, u 90. minuti. Tunižani su pobjesnili i iza meča se vuku brojni repovi. No mnoge građane Malija, zemlje s 19 milijuna ljudi u zapadnoj Africi, naprosto ne može biti briga. Ne stignu. Njihovi su životi opterećeni drukčijim problemima

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
22:30 17.01.2022.

Mali poznajemo po nogometu i glazbi??? Ili po ratu????

LA
lajh1985
20:46 17.01.2022.

Kojq je od ove dve repke poznata po nogometu na svijetskoj razini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?