Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitno slijetanje

Panika u avionu Croatia Airlinesa, zrakoplov morao hitno sletjeti

'unutrasnja...zagreb...30.03.2005. aerodrom pleso, croatia airlines foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
17.01.2012.
u 22:02

Došlo je do indikacija tehničkog kvara na vratima za prtljažni prostor aviona - kaže glasnogovornik CA Davor Janušić

Zbog sumnje u kvar na tehinčkim vratima za prtljažni prostor aviona Croatia Airlinesa koji je jučer poletio iz Zagreba prema Kopenhagenu, zrakoplov je morao hitno sletjeti, piše Dnevnik.hr.

- Došlo je do indikacija tehničkog kvara na vratima za prtljažni prostor aviona. U skladu sa sigurnosnim procedurama za takve slučajeve piloti su odlučili zrakoplov vratiti u Zagreb gdje je i tehničko središte Croatia Airlinesa. U Zagrebu je obavljena sigurnosna provjera i tom je prigodom utvrđeno da je riječ o pogrešnoj indikaciji tehničkog kvara - rekao je glasnogovornik Davor Janušić.

Dodao je kako su 62 putnika sletjela u Kopenhagen s 90 minuta kašnjenja te da njihovi životi nisu bili ugroženi.

Komentara 7

LI
liliZG
09:50 18.01.2012.

netko nije zatvorio vrata??????

Avatar Aahz
Aahz
11:37 18.01.2012.

Panika? Ma daj, koji debilan senzacionalistički naslov. Koja panika? Zbog čega? Srušit će se avion zbog indikacije otvorenih cargo vrata? Motori otkazat? Krila zapalit? Stvarno, danas svatko može bit novinar jbt......

Avatar morski covik 3
morski covik 3
07:01 18.01.2012.

Zar nije nedavno zbog toga i u Zagrebu otkazan let istog aviona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije