Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIKTNE MJERE
Povratak na članak

Pandemija mijenja izgled avioindustrije: Kako će izgledati letovi nakon koronavirusa?

Neki stručnjaci predlažu uvođenje "zdravstvene putovnice" koja bi bilo nešto poput potvrde o cijepljenju koju su putnici nekada morali nositi. Ona bi mogla potvrđivati da ste preboljeli COVID-19, bolest koju izaziva novi koronavirus, ili da ste cijepljeni.

Komentari 1

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
21:25 30.04.2020.

ez vakcinacije , ovim uvjetima,nema letenja.Letenje sa polovionom kapaciteta i po nekadasnjim cijenama, kompanijama se neisplati. Jedino teretni avio promet je obstojan. Velike firme koje su slale svoje sluzbenike diljem svijeta , sad prakticiraju video konferencije i rad. U buducnostii nema razliga da se to promijeni. Buduci turizam nece biti masovan kao do korone, jer ce cijene avio prometa biti ogromne.Zasto? Zato sto ce netko morati da plati tranziciju avio kompanija i njihovih aviona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.