Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor

Pančić predstavlja novu stranku - Hrvatske socijaldemokrate

ivica pančić
arhiva VL
23.09.2010.
u 14:57

Paralelno će okupljati članove i pripremati stranačku konvenciju koja bi se trebala održati za dva mjeseca.

Bivši SDP-ovac Ivica Pančić od ovog će tjedna u Saboru predstavljati svoju novu stranku - Hrvatske socijaldemokrate. Paralelno će okupljati članove i pripremati stranačku konvenciju koja bi se trebala održati za dva mjeseca. Pančić tvrdi da se Hrvatska vraća u devedesete i da nešto treba napraviti da se prekine gospodarska, moralna i politička kriza u koju smo zapali.

- A da se to ne dogodi, treba napraviti otklon od obje velike stranke i oba velika bloka - kaže Pančić. Za HDZ-ovce kaže da su sami sebi dostatni za zadovoljavanje materijalnih interesa svojih članova, a za SDP-ovce kako su sve sličniji HDZ-ovcima.

- SDP umjesto programatske postaje sve je više klijentelistička stranka u kojoj se vode sukobi različitih grupacija, pojedinaca i lobija, a sve u cilju osvajanja vlasti - kaže Pančić.

Dodao je da je na djelu "sanaderizacija SDP-a" jer su aktualnog predsjednika stranke Zorana Milanovića birali PR stručnjaci po slici Ive Sanadera.

Ključne riječi

Komentara 22

VI
vidimškoj
15:06 23.09.2010.

evo našega spasitelja.Još da pronađe Tomca i pozove Sanadera ja bi mu da glas.

X2
xychhr-200
15:19 23.09.2010.

Ljigavac..!!!

QQ
qqq
15:55 23.09.2010.

od pančića dugo nisam vidio glupljeg čovjeka. njegovo ponašanje je na razini zaostale djece u prvim razredima osnovne škole, ako ne i gore. a što je najgore u svemu misli da je pametan, zabavan i bitan. da nije žalosno bilo bi smješno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije