Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijska afera
Povratak na članak

Panama Papers: U poreznom raju do sada otkrivena i 74 Slovenca

Od ljudi i tvrtki iz Slovenije uključenih u aferu slovenski mediji spominju za sada samo boksača Dejana Zaveca

Komentari 4

Avatar superhik74
superhik74
14:24 05.04.2016.

Ha, ha, ha...kako smo mi "zainteresirani" za Slovence, Srbe, Bosance, Egipcane, Ukrajince, Ruse, ali nikako da pokazemo interes za nase vlastite Hrvatske lopove. Dokumenti su objavljeni i dostupni svakome ali nikako VL objavi imena Hrvatskih "peraca novca". Sve druge nacije zanmo ali nekako smo jako sramezljivi kada su u pitanju nasi vlastiti "domoljubni" lopuze.

VL
JA
Jakob1
14:13 05.04.2016.

Nece naci puno hrvatskih imena,kad smo skoro najsiromasnija zemlja u EU.

VL
NO
nojemalo
15:58 05.04.2016.

daj objavite naše face,ili možda nesmite

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
15:38 05.04.2016.

Tko tom veruje je sam kriv. To je americka propaganda. Gledaj na onoga sta sa prstom na druge kaze, onda znas ko je najveci bandit!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.