Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Palo uže žičare na Mariborskom Pohorju, ozlijeđeno 17 skijaša

sed
web
13.02.2010.
u 12:15

U jednosatnoj akciji spašavanja sudjelovale su spasilačke ekipe mariborske Gorske službe spašavanja, a na mjesto događaja je izašla i slovenska policija. Što je bio uzrok takvoj nesreći glasnogovornik sportskog centra Pohorje Matej Obu ne želi govoriti i naglašava da će se to znati nakon završetka službene istrage

 

Sedamanaest je skijaša lakše ozlijeđeno na skijaškoj žičari sjedežnici Stolp skijališta Mariborskog Pohorja kada je u subotu u prijepodnevnim satima s kotača žičare palo čelično uže. Među skijašima koji su se u to vrijeme nalazili na žičari nitko nije teže ozlijeđen, a svim lakše ozlijeđenima ukazana je medicinska pomoć u mariborskom Kliničkom centru.

U jednosatnoj akciji spašavanja sudjelovale su spasilačke ekipe mariborske Gorske službe spašavanja, a na mjesto događaja je izašla i slovenska policija. Što je bio uzrok takvoj nesreći glasnogovornik sportskog centra Pohorje Matej Obu ne želi govoriti i naglašava da će se to znati nakon završetka službene istrage.

Ključne riječi

Komentara 26

BO
bomba
14:39 13.02.2010.

marjanca Ja više ne kupujem slovenačko i točka. Niste se pokazali korektni a niste ni sad. Jedna slovenija se našla zaj...vati nas, a u stvari vi još živite od nas i ostatka ex-yu. E nećete više od mene ima jedno dvije godine kako u moju kuću se ne kupuju slo proizvodi.

RO
rocky
15:38 13.02.2010.

Dali netko zna jesu li slovenci popravili žičare i pustili ih ponovo u pogon ili je staza zatvorena?

MA
marjanca
14:37 13.02.2010.

13.02.2010. u 14:34h bomba je napisao/la: Neću to tražiti od trgovca, nego ću kupiti HRVATSKO ........ Ti že v naprej čestitam za nakup hrvaškega avtomobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije