Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni šverceri

"Pali" šverceri cigareta s plijenom vrijednim više od pola milijuna kn

zapljena cigareta (1)
Foto: PUZ
1/4
28.05.2010.
u 14:19

Za šverc iz BiH policija sumnjiči 17 osoba. Još uvijek se traga za tri nepoznate osobe, jedna je prijavljena carinarnici, devet osoba je dovedeno istražnom sucu, a tri su kazneno prijavljene.

ZAGREB - Cigarete i duhan vrijedni 450.000 kuna te 156.000 kuna u različitim valutama, mobilni telefoni i kartice različitih operatera i teleskopska palica zaplijenjeni su u akciji PU zagrebačke, splitsko-dalmatinske i varaždinske.

Zbog šverca cigareta iz BiH policija sumnjiči 17 osoba.

Četvorica vozača autobusa, S. Š. (37), za kojim se, baš kao i za njegovim kolegom I. B. (59), još uvijek traga, te A. M. (40) i M. DŽ. (42), koji je vozio na liniji Međugorje - Zagreb, u ventilacijskim su otvorima švercali cigarete, a u Zagrebu ih je preuzimao J. B. (31) i dalje raspačavao uličnim prodavačima.

Za uličnu je prodaju cigarete nabavljao i B. R. (25), a policija je pretragom 11 stanova, dvije garaže i 13 vozila pronašla cigarete i novac.

Još uvijek se traga za tri nepoznate osobe, jedna je prijavljena carinarnici, devet osoba je dovedeno istražnom sucu, a tri su kazneno prijavljene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije