Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otprije poznati policiji

Pali diler i dilerica iz Zadra- Policija ih digla s tri kila trave, amfetaminima, kokainom...

Foto: PU zadarska
27.08.2019.
u 15:36

rilikom pretrage kod 38-godišnjaka i 23-godišnjakinje su pronađeni dva prijenosna računala i dva tableta te tri mobilna uređaja za koje se sumnja da potječu iz vršenja drugih kaznenih djela, uglavnom iz domene imovinskog kriminaliteta

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su jučer obavili pretragu kuće i vozila na području Zadra, kojom prilikom su pronašli sveukupno 2961 grama droge marihuane, 800 grama droge amfetamin, 17,5 grama droge kokain, 5,4 grama droge MDMA pakirano u više pojedinačnih paketića.

Također prilikom pretrage kod njih je pronađeno 1161 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila, kao i dvije vage za precizno mjerenje, jedna metalna tzv. „drobilica“ i aparat za vakuumiranje. Prilikom pretrage kod 38-godišnjaka i 23-godišnjakinje su pronađeni dva prijenosna računala i dva tableta te tri mobilna uređaja za koje se sumnja da potječu iz vršenja drugih kaznenih djela, uglavnom iz domene imovinskog kriminaliteta te policijski službenici PU zadarske nastavljaju s provođenjem izvida u svezi pronađenih predmeta - istakli su u utorak poslijepodne iz zadarske policije ističući da se drogi vrijednost procjenjuje na iznos od oko 385.900,00 kuna.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 38-godišnjak i 23-godišnjakinja su danas predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin. Dvojac je otprije poznat policiji po istim djelima.

Ključne riječi

Komentara 2

ŠT
ŠtoReći
20:13 27.08.2019.

kila...

DU
Deleted user
19:17 27.08.2019.

policija ih digla s "tri kila" trave - razina trećeg razreda osnovne škole kod posebnog lošeg učenika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije