Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izraelski ministar:
Povratak na članak

'Palestinsko pitanje je kompliciranije od Ikeinog namještaja'

– Sa zadovoljstvom ću poslati izraelskom ministru Liebermanu Ikein namještaj – odgovorila je švedska ministrica vanjskih poslova.

Komentari 25

DU
Deleted user
19:22 31.10.2014.

Izrael je zločinačka država koja Palestince drži u najvećem koncentracijskom logoru u povijesti čovječanstva. Židovi su narod koji su trebali biti nositelji pomirbe i dobrote, a od žrtve nacizma postali su i sami nacisti.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:33 31.10.2014.

I Hrvatska treba priznati Palestinu!

VL
Avatar reference
reference
01:28 01.11.2014.

moze li mi neko objasnit kako to da u USA ima oko 2% Zidova a u kongresu I senatu ih ima 30% ili kad se pojavi tamo na nekom sportskom programu ili CNN ili FOX i slicno doslovno svaki jee nekakav Goldberg, Zukerberg Silverberg I slicni berg

VL
RA
Rangostar
19:16 31.10.2014.

Pa sami Izraelci tvrde da je sam Bog obecao bas njima to parce zemlje. Komplicirana tvrdnja ! Uloga Boga u ovom slucaju vise lici na nekakvog agenta za raspodijelu nekretnina nego stvoritelja svemira,kreatora Big Bang-a po novom itd,itd. Bas komplicirano,na jednoj strani zidovi i Bog a na drugoj Palestinci i Svecka sa Ikeom. Kako ce se sve ovo zavrsit samo Bog zna.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
02:03 01.11.2014.

A sto ovaj Ruski emigrant zna o Palestini. To je za njega strana zemlja u koju je ilegalnom emigrirao.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:20 31.10.2014.

Slijedeći tjedan pogledajte: Mossad rastura IKAEu. Pozvat će i svoje plaćenike vehabije da im pomognu.

VL
SS
sokac sa drave
12:49 01.11.2014.

REFERENCE dobro si ovo objasnio sa 2% zidova u Americi a30% u drzavnim vitalnim funkcijama.Mene zanima da mi netko objasni kako tako mali broj Hercegovaca u Zagrebu imaju skoro100%vlast.Onda je zanimljivo kako ovi drugi kamenjarci dalmosi skoro svi u diplomaciji i u drzavnim funkcijama.Valjda ne mislite da je nama drugim Hrvatima to pravo?Naglasavam da oni to uspjesno vode ne bih nitko niti rijeci rekao.Ovako sve pokradeno i sve propada a oni i dalje cvrsto nas zajahali gore nego prije Srbi.

VL
BO
bojnik
01:14 02.11.2014.

Jednostavnije je od Ikeinog namjestaja. Izbaciti Israel i z UN, povuci sva diplomatska predstavnistva i uvesti totalnu izolaciju i embargo. I eto rjesenja sutra. No genocidna judeo-(kvazi)krscanska USA tesko da ce pristati.

VL
Avatar Vaclav007
Vaclav007
08:53 01.11.2014.

Sramotna odluka Švedske predstavlja izdaju najodanijeg zapadnog partnera na srednjom istoku i izdaju jedine stabilne demokracije u regiji, ali istovremeno reflektira i pogubne posljedice nekontrolirane imigracije na političke odluke suverene europske države koja je sada vanjskopolitičke odluke prisiljena donositi pod pritiskom sve brojnije i sve militantnije muslimanske zajednice u Švedskoj.

VL
GI
giglibigli
18:50 31.10.2014.

lako je ganjati demokraciju,ljudska prava u skandinaviji budi ti pametan na bliskom istoku kad moraš pregovarati sa sjekačima glava, teroristima koji se zaletavaju autima na kolodvore pune ljudi ili onima opasanim eksplozivom koji traže što veću gužvu na ulici

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
20:48 31.10.2014.

Švedski političari razmišljaju o budućnosti s obzirom na ubrzani rast broja muslimana u toj zemlji. Svaki glas je bitan, a s ovim priznanjem "države" Palestine ova vlast je dobila veliku glasačku bazu. Ovo priznanje će još više privući brojne stanovnike nestabilnog Bliskog Istoka sumnjivih namjera u ovu prekrasnu zemlju na sjeveru Europe. Nadam se samo kako Vesna Pusić neće dobiti potporu u namjeri da progura švedski scenarij u Hrvatskoj.

VL
ZA
zanry
21:17 31.10.2014.

Švedska je po mome misljenju pogrijesila sto je priznala Palestinu, zar vec nemamo dovoljno muslimanskih drzava po europi i na periferiji europe?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.