Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trgovina drogom

'Pala' tri mlada porečka dilera

'01.07.2013., Slavonski Brod - Na granicnom prijelazu Stara Gradiska kod putnika pronadjeno i zapljenjeno 4,5 kilograma marihuane.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL'
Ivica Galović/PIXSELL
19.08.2013.
u 13:05

Policajci pretraživali kuću osumnjičenog, njegovi kompanjoni ih ometali

Protiv trojice mladih Porečana, starosti 20, 23 i 18 godina, koje je policija uhitila u petak nakon pretrage kuće jednog od njih, 20 godišnjaka, policija je podnijela kaznene prijave u redovnom postupku. Dvadesetogodišnjak je osumnjičen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dok su dvojica njegovih prijatelja prijavljena zbog sprječavanja dokazivanja.

U obiteljskoj kući 20 godišnjaka policija je pronašla vrećicu s oko 46.5 grama marihuane koja je bila namijenjena daljnjoj preprodaji. Prilikom pretrage kuće policajci su pronašli i nekoliko vaza s otkinutim stabljikama indijske konoplje, ukupne težine oko 11.7 grama. Dok su policajci radili svoj posao do kuće osumnjičenog došla su dvojica mladića te je 23 godišnjak ometao policajce, a 18 godišnjak ušao je u kuću i iz vaza otkinuo nekoliko stabljika konoplje. Potom je s otkinutim stabljikama počeo bježati, no policajac je potrčao za njim i sustigao ga. Od njega oduzete stabljike bile su ukupne težine oko 19.3 grama.  

>> Sedmorica iz Hrvatske i BiH krijumčarili marihuanu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije