Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Pala niz stepenice u konobu, ozlijeđena opasno po život

hitna
Dragutin Šantoši
11.12.2010.
u 18:12

Iva K. još u četvrtak pala niz drvene stepenice koje iz dnevnog boravka njezine obiteljske kuće vode do konobe.

SPLIT -  Iva K. (70) iz Prisoja kod Sinja, bori se za život, nakon što je pala niz stepenice i ozlijedila se opasno po život. Susjeda Anđelka K. (63) našla ju je na podu konobe u petak poslijepodne.

Odmah je pozvala Hitnu pomoć koja je  Ivu K.  prevezla u bolnicu gdje su joj utvrđene teške i po život opasne ozljede.
Policija utvrđuje što se dogodilo, a prema prvim informacijama čini se da je Iva K. još u četvrtak pala niz drvene stepenice koje iz dnevnog boravka njezine obiteljske kuće vode do konobe.

Nakon teškog pada nije mogla ustati pa je na podu konobe provela cijelu noć. Ima frakturu rebara, iščašenja ključne i prsne kosti, hematome na mozgu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije