Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toplinski udar

Pakleni dan u Hrvatskoj: Spas pronađen u parkovima i fontanama

vrućina, rashlađivanje (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/14
14.07.2011.
u 18:45

Velike vrućine koje su u nekim dijelovima Hrvatske dosezale i 39 Celzijevih stupnjeva primorale su građane da se na užarenim ulicama osvježe na različite načine. Fontane su tako postale glavna mjesta okupljanja.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:20 14.07.2011.

+ - 14.07.2011. u 19:30h morski covik 3 je napisao/la: Jel\' netko objasnio ljudima da je LJETO!? --- Jako dobar komentar . Ova generacija čeka da im robni centri i strane banke objave da je došlo ljeto.

LO
lojtra
20:43 14.07.2011.

Često se ovdje kaže kako mi na selu tijekom godine ništa ne radimo. A ove kokoši umjesto da (poput nas na selu) vade krumpir i luk, spremaju pšenicu i slamu, prerađuju voće i povrće za zimu ili sortiraju ogrijev ii uz hrpu male dječice mole boga da pusti malo kiše, ma ne radi osvježenja nego da kukuruz sasvim ne propadne zbog suše, one sebe same (zamisli) \"osvježavaju\". A i to, moram primjetiti - o državnom trošku!! Za takve mlade i zdrave ženice to nije drugo nego sramota ili socijalna drvijacija!!

Avatar morski covik 3
morski covik 3
19:30 14.07.2011.

Jel\' netko objasnio ljudima da je LJETO!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije