Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"IZDAJICE"
Povratak na članak

Pakistanci uhitili sunarodnjake koji su pomagali loviti Bin Ladena

Jedan od uhićenika je i bojnik pakistanske vojske koji je bilježio registracije vozila koja su ulazila Bin Ladenu

Komentari 9

MO
mozel
14:08 15.06.2011.

Pakistan stiti terorizam pa bi i njega trebalo staviti na izolaciju i kontrolu njegovih postupaka povezanosti sa alquaidom.

VL
OB
-obrisani-
14:07 15.06.2011.

Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more a Pakiji bi mu i velebnu grobnicu napravili i krenuo bi ih i turizam, Pakistan bi imao milione hodočasnika, islamabad bi postao kao Meka, mladi islamisti bi tu kupovali žene a to je izvoz, prodavali bi se suveniri, a dlake iz brade (ili od kuda več ne) bi bile relikvije, i sve to im upropastili :))

VL
ST
Stockholm
14:45 15.06.2011.

15.06.2011. u 14:07h ® je napisao/la: Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more ************************************************************** Nije bas istina: nego su ga prema muslimanskim obicajima \"pokopali\" u 24 ure i to s s postovanjem do Islama.

VL
OB
-obrisani-
16:37 15.06.2011.

Raditi za americku tajnu sluzbu u svojoj vlastitoj zemlji i protiv interesa svoje vlastite zemlje mogu samo ljudi bez morala. Sto ih je rukovodilo u tom cinu? Jednostavno pohlepa i zelja za novcem. Sada ce ti uhiceni spijuni proklinjati dan kada su ih majke rodile. Ceka ih teska zatvorska kazna, a jos gore ceka ih dozivotno iskljucenje iz pakistanskog drustva. I kada izidju iz zatvore biti ce osudjeni na izolaciju do svog zadnjeg daha. Takva je sudbina svih izdajnika.

VL
OB
-obrisani-
16:50 15.06.2011.

\"švrljanja\" >>>>>>> ha,ha,ha narusavanje suvereniteta jedne zamlje od strane druge VL naziva shvrljanjem ...... Americke bespilotne letilice i naoruzani Rengersi cesto upadaju u Mexico u potrazi za drogama, a Mexico ni da zucne. Sad si zamislite da meksikanske letilice i i policija upadne na americki teritorij u potrazi za drogom, oruzjem i parama za drogu Ameri su u Iraku i Afganistanu pobili preko 1,5 milijuna CIVILA i nikom nista ..... a za koliko su ono sudili Glavasu i Gotovini......hmmmmmmm Gdje su izraelski i americki topnicki dnevnici

VL
OB
-obrisani-
16:53 15.06.2011.

u 14:45h Stockholm je napisao/la: 15.06.2011. u 14:07h ® je napisao/la: Je pa ubili su im nacionalno bogatstvo i onda su ga kao kuhinjsko smeče istresli u more ************************************************************** Nije bas istina: nego su ga prema muslimanskim obicajima \"pokopali\" u 24 ure i to s postovanjem do Islama. >>>>>>>> A ti osobno si tamo bio prisutan i to svojim ocima vidio i jos si zaboravio napomenuti kako su mu citli molitve iz Kurana

VL
OB
-obrisani-
16:56 15.06.2011.

u 14:08h mozel je napisao/la: Pakistan stiti terorizam pa bi i njega trebalo staviti na izolaciju i kontrolu njegovih postupaka povezanosti sa alquaidom >>>>> A sto je sa DRZAVNIM terorizmom.Ameri su samo u Afganistanu i Iraku unistili 1.5 milijuna CIVILA .Od kraja WWII ( rat koji ce okoncati sve ratove ,ha,ha,haaaaaaaa) bombardirali su 52 drzave. Sto je sa izraelskim drzavnim terorizmom?!? Britanskim?

VL
OB
-obrisani-
17:04 15.06.2011.

Nema sumnje da je CIA najveca kompanija u svijetu. Broj zaposlenih i oni koji rade za CIA a oficijelno nisu na platnom spisku mora da je danas dostigao cifru od najmanje pola miliona.

VL
OB
-obrisani-
19:14 15.06.2011.

u 17:04h Bartolino je napisao/la: Nema sumnje da je CIA najveca kompanija u svijetu. Broj zaposlenih i oni koji rade za CIA a oficijelno nisu na platnom spisku mora da je danas dostigao cifru od najmanje pola miliona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.