Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U ZAGREBU

Policija objavila detalje: Pakistanac (21) osumnjičen da je ubio muškarca u tramvaju uhićen u Rimu

Zagreb: U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
17.11.2021.
u 20:52

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnijeto je posebno izvješće - navodi policija.

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim državljaninom Pakistana, strancem sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj, zbog sumnje da je ubio 52-godišnjaka. 

- Sumnja se da se u subotu, 18. rujna 2021. godine oko 8.55 sati u tramvaju linije broj 6 koji je prometovao od okretišta Sopot u smjeru sjevera, neposredno prije tramvajskog stajališta Most Mladosti na Sarajevskoj cesti, za vrijeme dok se s oštećenim nalazio u priključnim kolima, najvjerojatnije verbalno, a potom i fizički sukobio s njim te je u namjeri da ubije 52-godišnjaka, nožem mu zadao ubodnu ranu na području vrata uslijed koje je oštećeni preminuo na mjestu događaja. Osumnjičeni 21-godišnjak se potom pješice udaljio prema centru grada -  stoji u policijskom priopćenju. 

VIDEO: Mrtav muškarac nađen u tramvaju, na tijelu ima tragova nasilja

Navode kako nakon zaprimljene prijave o događaju policijski službenici su započeli s intenzivnim provođenjem kriminalističkog istraživanja tijekom kojeg je poduzet niz mjera i radnji te je utvrđen identitet počinitelja ovog kaznenog djela, a za kojeg je utvrđeno da je napustio Republiku Hrvatsku.
 
- Temeljem Međunarodne policijske suradnje za osumnjičenim je raspisan Europski uhidbeni nalog temeljem kojeg je 21-godišnji državljanin Pakistana uhićen u Italiji, gdje se trenutno nalazi u zatvoru. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnijeto je posebno izvješće - navodi policija. 


 

Komentara 13

BR
BrigitaM
21:09 17.11.2021.

Gdje su sada B.a.b.e., Maja Sever, Urške, Villiji......? Neka ga udome.

PE
Pericabad
21:17 17.11.2021.

To je pravi problem ilegalnih prelaska granica i migranata. Oni dolaze bez imena i prezimena, novi zivot. Do jucer su mozda (ne kazem da jesu svi, ali pitanje kakvih sve ima medju njima) bili ubojice, silovatelji, lopovi... a danas bez ikakve provjere ulaze u nasu zemlju. Jos kada se sjetimo da bi ekipa iz Mozemo radije financirala njih i njihovo naseljavanje, nego majke odgajateljice... :)

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:24 17.11.2021.

Ovo je teroristički čin i to treba biti polaznica za daljni proces.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije