Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA TRAGEDIJA

Pakistan: Zbog selfija se utopila tri člana jedne obitelji

pakistan
Foto: Reuters/PIXSELL
16.08.2016.
u 17:13

Djevojčica je pokušala snimiti selfie i poskliznula se i pala u rijeku. Majka je skočila za njom, ali odnijela ju je brza struja rijeke. Za njima se bacio otac, koji je također stradao

Jedanaestogodišnja Pakistanka utopila se u utorak nakon pada u rijeku dok je snimala selfie, a jednako je završila i njezina majka koja joj je skočila u pomoć, te otac koji je od utapanja pokušao spasiti suprugu i dijete, objavili su policija i mjesna uprava.

Tragedija se dogodila na rijeci Kunhar, blizu sela Beesian, u planinskom turističkom području, 200 km sjeverno do Islamabada.

Ta duboka i brza rijeka privlači brojne turiste. Djevojčica je pokušala snimiti selfie i poskliznula se i pala u rijeku. Majka je skočila za njom, ali odnijela ju je brza struja rijeke. Za njima se bacio otac, koji je također stradao.

Tijela kćeri i majke su izvučena dok očevo joj nije pronađeno. Roditelji su bili liječnici u pokrajini Pandžab i na mjestu tragedije su provodili praznike. Tragediji je nazočilo njihovo dvoje djece, devetogodišnja kćer i šestogodišnji sin.

Sve raširenijom upotrebom pametnih telefona raste broj nesreća tijekom snimanja selfieja.

>> Bešćutni turisti izvukli morskog psa na plažu kako bi se slikali s njim

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar fjućer
fjućer
21:02 16.08.2016.

zato kaj piju Nestle vodu

CA
Car1994
18:05 16.08.2016.

Ako uopšte znam hrvatsku gramatiku i pravopis, trebalo bi pisati "selfieja". Vama stvarno ceo sajt Srbi vode. Rešavajte to. Pozdrav iz Novog Sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije