Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaskočili ih militan

Pakistan: Sedam mrtvih u napadu na konvoj NATO-a

pakistan
reuters
09.06.2010.
u 08:53

Napadači su zapalili oko 20 kamiona koji su za vojsku u Afganistanu prevozili opremu vrijednu milijune dolara.

Skupina pakistanskih militanata napala je konvoj NATO-a nedaleko od Islamabada. Konvoj je prevozio opremu za postrojbe u Afganistanu, a u napadu je ubijeno najmanje sedam osoba, javlja BBC. 

Napadači su zapalili oko 20 kamiona koji su prevozili opremu vrijednu milijune dolara. U trenutku napada kamioni su bili parkirani uz cestu.

Oko jedne trećine sve opreme potrebne međunarodnim snagama u Afganistanu dovozi se preko Pakistana. NATO je već počeo tražiti alternativne načine dopreme preko Rusije i središnje Azije, a ovaj napad će to samo ubrzati, navodi BBC.

Komentara 5

MM
Mladen Miletić
09:40 09.06.2010.

Pametni Ameri znaju kako se biznis radi i kako se kasira tamo gdje nitko nemože nesmije da kontrolira ! A BBC za sitnu lovu objavi istinu za cijeli globus ! Ne lete sa letilicama na daljinski iznad i ne osiguravajuju konvoj ? Ne-zna se. Isplati im se otiči u selo i pucati po domorotcima koji imaju štap u ruci a odozgo izgleda kao \"cijev\" a ovdje ne osiguravaju konvoj i sve im unište.. Sada su sirotinja tamo šalji novo.... Nije problem kod stotine saveznika savki par kuna i evo opet bratske pomći prijateljskom bratskom narodu-dobrim specijalistima Afganima... ( koji su skrštenih ruku sjedili i čekali skupi konvoj da im stigne kao noj !

EH
EhudObama
15:09 09.06.2010.

ma mozete vi cionisticki biznismeni sada slati oruzje itd. i preko rusije,ali nakon pokolja u gazi,bacanja fosfornih bombi,etnickog ciscenja,zadnjeg ubistva humanitaraca vas svjetski lobi,pa i kontrola amerike vam nece vise pomoci.vi ste vec sebi zapecatili sudbinu zadnjim genocidom u gazi. samo je pitanje vremena! misle da su rusi glupi da ce dopustiti da padnu narodnooslobodilacke borbe na bliskom istoku,pa znaju i da se to desi da su onda oni na redu. dolijalo je cijelome svijetu,a pogotovo nakon sto ste opet stvorili svjetsku krizu!

UK
Ugo Kajvez
10:11 09.06.2010.

09.06.2010. u 09:40h mister1x5 . Svašta drobiš, ...... ali malo od toga sa uključenim mozgom .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije