Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Slovenije
Povratak na članak

Pahor: Moja dobra suradnja s Grabar-Kitarović smirila zaoštrene odnose s Hrvatskom

Zauzima se za dijalog i rješavanje otvorenih pitanja s Hrvatskom i suradnju sa susjednom zemljom iako je to teže sada kad Hrvatska još nema novu vladu.

Komentari 18

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
00:17 23.12.2015.

I ova izjava Pahora je samo potvrda koliko je vesna pusić nesposobna kao ministrica vanjskih poslova. nju se ni ne spominje.

VL
DU
Deleted user
06:07 23.12.2015.

pahore makni tu zicu dok ju nisam pojeo ,budi pametniji od tvog kolege ovo je blamaza slovenije jer ako zagusti i tako smo skupa u kaosu a i zajedno smo jaci

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
08:25 23.12.2015.

Vidili da Zorana ne mogu prehebati, pa se naginje na Predsjednicu.

VL
DU
Deleted user
05:19 23.12.2015.

Odnosi su "smireni" slijedom razvoja zbivanja gdje SLO gubi na sva tri bitna fronta u sučeljavanju s RH (granica, Ljubljanska banka i NEK) pa je došlo do sveopćeg otrežnjenja u slov. pol. areni da oholim nastupom prema HR izgledno nema rezultata, nego samo i isključivo "ode mast u propast"... Pala u vodu dugogod. strategija, čiji je frontman bio Rupel - i kao član lijevih i kao član desnih garnitura na vlasti - da će se ucjenama, izigravanjem i arogancijom "skršiti" Hrvatska i da će Slovenija izaći kao pobjednica. I sada moraju, štono bi rekao kojot u crtiću, natrag prema crtaćoj daski i smišljati nove zaokrete kako driblati Hrvatsku, a bez toga da HR adresira spor pred međunarodne institucije - jer upravo tu gube jednu za drugom svaku od tih Rupelovih "trajnožarećih" afera. To je novi pol. realitet - da su nasrtali i da su "pokadili"... Kolinda Grabar Kitarović je tu nebitna, radi se o 2 desetljeća dugom ucjenjivačkom i svadljivom nastupu SLO, a Pahor je bio jedan od protagonista koji je napravio "... icu" (prvo slovo b) od Kosor, dok su šišmišarili po tim srednjovjekovnim dvorcima i dok su se hrustili kako su našli izda jnicu koja bi prodala hrv. ozemlje i more za ostati na vlasti. Pa i to propalo... Kosor je beskarakterna, ali su i tu slov. ekipe preforsirale i "puče tikva".

VL
KN
knezevic3d
06:25 23.12.2015.

da nije bilo hopa cupa

VL
Avatar bambus
bambus
01:12 23.12.2015.

...a..kameronova blizina je pokazala njegovu stabilnost.....tek....

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
05:55 23.12.2015.

Sad kad su se usr*li sa bodljikavom zicom, spijunazom i zaljevom, te Ljubljanskom bankom i na kraju Nuklearkom Krsko, sad se krecu osvecivati Zoranu i uvlaciti HDZ-u. Interesantno je da su imali bolji pregled stanja u Hrvatskoj, cak i pirije nas. Medjutim, poznato je da im je se lakse dogovarati sa HDZ-om, jer Orban i MOL to najbolje znaju.

VL
DU
Deleted user
07:58 23.12.2015.

Odnosi će možda biti bolji kad Slovenci maknu žicu s granice. I Milanović i Pusićka i Grabar Kitarović to pitanje morali su riješiti na samom početku kad su Slovenci počeli postavljati žicu na granici s Hrvatskom. Budući to nisu učinili, odnosi naših dviju država nisu zadovoljavajući.

VL
DV
drago_vimpolsek
11:01 23.12.2015.

Leonardo Pa kako ne shvačate, žicu Slovenija uopče ne bi postavila, da se nije Ostojič ovako ponašao! Slao je avtobuse i vlakove migranata nenajavljeno svuda po zelenoj granici, ne poštujuči nikakav šengenski red. To lepo prikazuju snimci nočnih slanja migranataata preko hladne Sutle.I onda još je optuživao Sloveniju kako nije spremna na prihvat.

VL
DU
Deleted user
00:25 23.12.2015.

priča se da najbolje surađuje s mladim dečkima

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
01:02 23.12.2015.

Pahorova blizina, nježnost i toplina s Grabar-Kitarović smirila je zaoštrene odnose s Hrvatskom jer mi balkanci cijenimo muškardine koji zadovoljavaju žene umjesto naše dečke i cure na Paradama ponosa.

VL
Avatar bambus
bambus
00:49 23.12.2015.

...nije ni čudo hahaha......kak izgleda..........

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
23:42 22.12.2015.

Pa Borut Pahor je smirivao, mazio i izljubio Jadranku Kosor i nema razloga da ne zadovolji potrebe, želje i interese i lijepe prave hrvatice Kolinde Grabar-Kitarović.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.