Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANIČNO PITANJE

Pahor: J. Kosor obećala je Sloveniji dodir s otvorenim morem

pahor kosor
Robert Anić/PIXSELL
17.05.2010.
u 16:57

Slovenski premijer Borut Pahor odgovarajući danas u Državnom zboru na pitanje zastupnika oporbe iznio je detalje susreta s premijerkom Kosor.

LJUBLJANA - Obećanje da će Slovenija dobiti dodir s otvorenim morem hrvatska je premijerka Jadranka Kosor dala 11. rujna 2009. godine u Ljubljani i tada je takav dogovor postignut, kazao je slovenski premijer Borut Pahor odgovarajući danas u Državnom zboru na pitanje zastupnika najveće parlamentarne oporbene stranke Slovenske demokratske stranke (SDS) Zvonka Černača.

Dogodilo se to tijekom posjeta predsjednice hrvatske Vlade, a potom smo otišli na konferenciju za novinare na kojoj je predsjednica Vlade pročitala jednostranu izjavu Vlade Republike Hrvatske o tome da dokumenti ne prejudiciraju određivanje granice i niz drugih dodatnih izjava u pismu koje je poslala predsjedavajućoj državi EU, odnosno predsjedniku Vlade Kraljevine Švedske, kazao je Pahor dodavši da je tako bilo i u dogovoru koji nije bio objavljen, ali je s njegove strane potvrđen na  konferenciji za novinare, a govori o tome da se obje strane vraćaju za pregovarački stol te da je drugi Rehnov prijedlog predmet tih rasprava.

Drugi je Rehnov prijedlog značio u točki 3b. dodir Slovenije s otvorenim morem, objasnio je Pahor.

Komentara 35

ST
standup
22:52 17.05.2010.

admine admine spavas

ST
standup
21:32 17.05.2010.

standup je maxlu

OB
-obrisani-
14:52 18.05.2010.

Bravo za SLIKU, a Slovencima mozemo ponuditi samo dodire sa Jacom jer za kaj da ide tamo djabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije