Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomila 'samo' nos

Padobran se pokvario: Udarila o zgradu pri brzini od 100 km/h

padobranka
Screen shot Youtube
12.06.2013.
u 08:26

Prilikom skoka sa 160 metara visoke zgrade padobran joj se pokvario. Nekoliko je puta udarila u zgradu, ali je prošla "samo" sa slomljenim nosom.

Maria Steinmayr, 22-godišnja austrijska base skakačica prevarila je smrt i zasigurno će 7. lipnja slaviti kao svoj drugi rođendan – preživjela je pad s oštećenim padobranom sa 160 metara visoke zgrade.

Naime, ovoj iako iskusnoj skakačici, piše Daily Mail, tijekom skoka sa 160 metara visokog španjolskog hotela padobran se pokvario.

Maria je pri brzini od gotovo sto kilometara na sat nekoliko puta udarila u zgradu, a na kraju je sletjela na balkon apartmana na desetom katu. Gledatelji su bili u šoku, što se može i čuti na snimci.

Jedina žena koja je sudjelovala na svjetskom prvenstvu u ekstremnim sportovima na kraju je, nevjerojatno, završila "samo" sa slomljenim nosom te nekoliko posjekotina i modrica.

>>Za svoj 102. rođendan počastila se skokom s padobranom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije