Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Culture Shock

Padaju rekordi posjećenosti, a slijede još veći šokovi

Jimmy
Sergej Novosel/VLM
11.03.2010.
u 15:50

Tribine na ovogodišnjem izdanju CS-a prošle iznad očekivanja, a i ovaj vikend na pomolu su "strašni" događaji u Klubu kulture .

Organizatori 6. festivala Culture Shock u Križevcima od zadovoljstva posjećenošću trljaju ruke, ali ih one već i žuljaju zbog nošenja stolaca, koje iz drugih prostora moraju premještati u Klub kulture da bi smjestili sve koji žele besplatno slušati i gledati ugledne goste. Dosadašnje tribine - o teorijama zavjere i putopisima - bile su krcate, kao i koncert vremešnog i smiješnog Stjepana Jimmyja Stanića, njegove Barbare i Scharf Swing Quinteta.

Večeras je u istom prostoru tribina o krizi kao hrvatskom hororu s Velimirom Grgićem i Markom Mihalincem, a u subotu se publici pokazuju i slavni Nik Titanik sa šokantnim karikaturama, kao i prijatelj Culture Shocka, redatelj i DJ Mario Kovač te bend Zvonko i Gradski ured za kulturu. A idući tjedan tempo je udaran, s čak tri tribine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije