Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Padaju glave" direktorima splitskih gradskih poduzeća

kerum
Arhiva VL/Leonard Ninčević
13.01.2010.
u 12:48

Ćurlin je smijenjen u Čistoći, a idućeg će tjedna biti izabran i novi direktor Vodovoda i kanalizacije. Dogradonačelnik Jure Šundov potvrdio je da je fotelja sigurna jedino Bilobrku u Lovrincu.

Novi direktor Vodovoda i kanalizacije vjerojatno će biti izabran na sjednici skupštine tvrtke koja je zakazana početkom idućeg tjedna. Naime, iako starom direktoru Marjanu Ricovu mandat istječe početkom lipnja, raspisan je natječaj za novoga.

Inače, dolaskom u Banovinu nove vladajuće garniture direktori gradskih komunalnih poduzeća još su uvijek mahom oni koje je na funkcije izabrala stara vlast. Do sada je smijenjen jedino Alen Ćurlin u Čistoći, a temeljem javnog natječaja za direktora je izabran Stjepan Ivčević.

- Ponudio je najbolji program rada - tvrdi zamjenik gradonačelnika Jure Šundov kojega smo pitali namjerava li Grad smjenjivati direktore poduzeća u svome vlasništvu, odnosno hoće li se raspisivati natječaji prije isteka njihovih mandata.

- Grad neće raspisivati natječaj za direktora poduzeća „Lovrinac“ jer smo zadovoljni programom rada i načinom na koji g. Petar Bilobrk vodi tvrtku - istaknuo je Šundov, a o sudbini čelnika ostalih društava nije htio ništa reći..

- Za direktore ostalih poduzeća u gradskom vlasništvu nije raspisan natječaj u ovom trenutku - zaključio je Šundov.

Komentara 4

OB
-obrisani-
16:42 13.01.2010.

brawo gospodine kerum ulijevate nadu ovoj lipoj našoj,kad će početi ćisćenje i u međimurskoj županiji?

SB
sbiki13
13:38 13.01.2010.

pa pustite toga blesavog KERUMA doći će brzo i njemu kraj pa takvi nekulturni ljudi zna im se gje im je mjesto. lllllllllllllll

RI
rina
14:10 13.01.2010.

BRAVO KERUM . SAMO NAPRED. SPLIT JE LIP A JOS LIPSI I UGODNIJI CE BIT KAD GA OCISTIS OD stakora..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije