Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

Pada povjerenje u Crkvu kao instituciju

Građani sve više sumnjaju u to da Crkva daje odgovore na moralne probleme i na duhovne potrebe ljudi, no u porastu je udio građana koji drže da Crkva dobro odgovara na socijalne probleme

Komentari 8

CR
CROLINDA
08:40 23.10.2019.

Je li ova anketa ispitivala građane ili samo vjernike- članove katoličke crkve? - član katoličke crkve se na primjer za neobdržavanje pet crkvenih zapovijedi neće moći Gospodinu opravdati govoreći o tome kakvi su drugi vjernici ili kakvi su neki svećenicii - bit ćeš pitan za sebe - ili si član ili nisi - ako si član nečega nemaš samo prava nego i obveze i zato je Gospodin rekao " Samo će se ustrajni spasiti" - samo ostatak ostataka - svašta će se raditi ali nemoj ti - u jednoj zgodi u Evanđelju kada su živi žalovali za pobijenima Gospodin im je rekao da ti pobijeni nisu ništa grešniji od njih i rekao im je " Ako se ne obratite, svi ćete propasti"

VL
CR
CROLINDA
08:43 23.10.2019.

O Marijo bez grijeha začeta,moli za nas koji se Tebi utječemo i za sve one koji se Tebi ne utječu,a naročito za neprijatelje crkve svete naše katoličke apostolske i za sve one koji su Tebi preporučeni.

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
06:00 23.10.2019.

Onima koji vjeruju u boga nije potrebna crkva niti posrednik. Pomoliti se mogu bilo gdje i bilo kad, bog će ih čuti. Uloga Crkve bi trebala biti da spaja ljude, nažalost ona čini suprotno.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:20 23.10.2019.

Crkva i svecenici su imali smisla jsd je barod bio nepismen, pa im je trebao netko tko zna procitati bibliju. Sad su svrha sami sebi.

VL
AE
a e
05:08 23.10.2019.

Crkva i HDZ-izdajnici

VL
DO
doremifas
03:33 23.10.2019.

Shvacaju sad i oni neskolovani da je crkva jedan od glavnih rusitelja i jedan od najvecih neprijatelja hrvatskog naroda u zadnjih 30-tak godina. Volio bih da me netko prosvjetli da nije tako, a ne da mi se brisu postovi kako se nekom dopada.

VL
NE
neboiznadzagreba
00:18 23.10.2019.

Grijeh struktura (crkvenih)?

VL
SA
sani1
08:29 23.10.2019.

Čudi me da im još itko vjeruje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.