Pad prometa jedan od motiva napada na vlasnika elitnog restorana? Očevici: 'Rekao je - ne diraj mi se u posao'
Restoran Ivana Gospodnetića, otvoren debelo nakon Carpe Diema, napravio je strelovit uspon i postao najprepoznatljivija elitna točka u mjestu.
Komentari 14
Kako si uništiti posao preko noći. Neš ti elite koja prebija konkurenciju. Samo na balkanu
I jedan i drugi bi trebali početi fokusirati se na kvalitetnu hranu i specijalitete, uz zvukove valova možda jazza i lagane muzike, a ne na nekakve razuzdane partije, glasna muzike i grabež za lovom, elite isl. Država mora naći načina da suportira ovo prvo. Da omogući nekakav egzistencijalni minimum za restorane, da onda kuhari i konobari mogu dati eksploziju kreative, kulinarstva, okusa.
Jel čurković ima dvojno državljanstvo, pitam za frenda..
Ne treba previdjeti niti odgovornost zaštitarske tvrtke čiji su djelatnici ... Ako su, s druge strane, ti zaštitari bili plaćani isključivo od vlasnika / napadača onda se radi o kriminalnoj organizaciji i to treba uključiti u optužbu
tog ćurkovića i njemu slične treba deportirati u njihovu državu
Žrtva u ovom slučaju može : 1. Tužiti napadača za tjelesnu psihičku i imovinsku štetu 2. Tražiti zabranu prilaska od 500 m od restorana napadačima
A zamislite da je žrtva imala pištolj i opalila par puta. Tužno je da bi po našem kaznenom pravu morao odgovarati. Znači ne smiješ se braniti.
vrijeme je da se herceg bosancima zahvali na suradnji, oduzme dano hrvatsko državljanstvo i one koji ne poštuju hrvatske državne zakone dobiju izgon iz hrvatske.
Evo do čega taj kapitalizam i grabež za parama dovodi. Dobro da se oružje nije potezalo. Umjesto da imamo dva kvalitetna restorana za počastiti nepce, za omastiti i osladiti brk uz zvuk morskih valova eventualno lagane opuštajuće muzike. I nitko ne bi ostao bez posla jer bi isti klijenti išli u oba - jedan bi bio bolji u ribi na jedan način, drugi u nekim drugim specijalitetima i klijent bi rado kušao i pošteno nagradio i jednog i drugog.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
ne razumijem kakvi su to restorani u kojima trešti muzika i to još noću...pa u restorane dolaze ljudi da jedu u miru, a ne da slušaju muziku...restoran nije diskoteka