Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIOGRAFIJA
Povratak na članak

Pad Berlinskog zida Merkel dočekala uživajući u sauni

Nakon saune prešla je na zapad grada i završila na zabavi s nepoznatim ljudima

Komentari 5

Avatar fircik
fircik
17:23 11.11.2014.

Iz ovog teksta covjek moze stjeci dojam da je Merkelica uzivala u grupnom seksu.

VL
M3
Miške 3
05:47 14.11.2014.

I njezina domovina, bila je moja. Tamo sam se oženio, u Berlinu mi se rodila kčer, tamo samo proveo najljepši dio života. Članak koliko je to ukratko moguće, odražava tadašnju realnost. Ali to je najljepši dio na zemlji. Prošlost, kultura, disciplina, rad, sport- se na jednom mjestu. I divni ljudi, ne samo fizički. Obožavam gdju Merkel.

VL
NJ
naivno jare
17:41 11.11.2014.

problem je u tome što ta gospođa ne uviđa da će onih tisuću balona napraviti štetu nevinim životinjama ako im završi (a hoće) u njihovom staništu i napraviti im njihov "zid" u dušniku,želucu i sl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.