Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pad BDP-a protiv kukurikavaca vodi 11:0, ali njihovo samoljublje raste

Od početka mandata ova vlast svoju ulogu nije pojmila kao vođenje, nego kao zauzimanje i posvajanje države, kao podjelu pozicija i povlastica tisućama članova SDP-a i HNS-a

Komentari 11

ST
stefj
14:56 06.09.2014.

Milanović i SDP mogu biti zadovoljni. Pogledajte što su napravili - imaju skoro potpunu kontrolu nad medijima, s HNS-om kontroliraju sva državna i javna poduzeća, nezaposlenost unutar partije jednaka je nuli, itd. Oni su svoj cilj postigli... Zahvaljujući tim rezultatima, imaju velike šanse opet dobiti predsjednika, a moguće i dobro proći na slijedećim izborima. Mediji su bit i oni formiraju mišljenje naroda, a ne ekonomski rezultati. Dobro se to vidi po rejtingu Josipovića i sličnim stvarima... Uz to, njihovo privatno bogatstvo raste (Linić je odmah iza Todorića), no narod to ne vidi, jer mediji skrivaju, pa se mogu praviti poštenima.

VL
NE
Neonacionalist
18:07 06.09.2014.

Drugovi su na kraju ipak odnjeli pobjedu sebi i svojima naravno, tko bi rekao tamo početkom 90-tih da će tako biti, ja sam tada mislio da će zauvjek u repotarnicu povjesti ali eto zahvaljujući lopovluku HDZ-a i kratkom pamčenju ovog naroda uspješno su prebrodili sve muke koje su ih zadesili 90-tih i zajašili na vlast , nametnuli se kao glavna oporbena a sada i vladajuča stranka pardon partija , šteta što se nisu uspjele formirati neke uistinu hrvatske socijalne i liberalne stranke ali ih se uspješno ugušilo i marginaliziralo kao i pravaše i neke autentične desne domoljubne snage . Mučno je gledati kakve nam osobe vode teško stečenu državu i kako oni uistinu sposobni i pametni domoljubi nemogu nikako primirisati vlasti , koja loša selekcija i izbor bez izbora za glasače.

VL
DU
Deleted user
16:53 06.09.2014.

socijalistički mentalni sklop ne možete prominit to van je isto ka da bi od trabanta ili varburga napravili volvo...ne ide.

VL
KS
koda samoborac
20:09 06.09.2014.

Ivkošiću ti nisi za ropotarnicu Hrvatske nego za rdopotarnicu Jugoslavije !!!!

VL
MX
MXLCLGTG
23:50 06.09.2014.

Kukurikavcima stalo doBDP ko do lanjskog snijega.

VL
PI
pinokio68
11:53 07.09.2014.

Ovog milana niti citam niti gledam,ali bi mogao provjeriti podatak da bdp pada 6 godina zaredom.Ali cemu pisati nekome tko je slijep i sa naocarima.

VL
VE
vetlanda22
17:05 07.09.2014.

U pritvoru si zbog mogućeg utjecaja na svjedoke prema zakonodavcu, a iz pritvora ides u Sabor da utječeš na donošenje zakona.

VL
HP
hrvoje penava
11:04 07.09.2014.

prije partijac veliki a sada domoljub- milan ivkošić

VL
HP
hrvoje penava
11:05 07.09.2014.

kako su sve komunjare otišle u hdz, nije čudno da nakon partije milan sada voli tu stranku....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.