Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertno ljeto

Paco de Lucia svira kod Pet bunara, a na Forumu će Gregorian

'zivot - 01.07.2006. ...pula\\arena...paco de lucia... Foto:Antonio Bronic'
'Antonio Bronic'
24.05.2010.
u 18:35

Zbog ugovaranja koncerta u zadnji čas cijena ulaznica za Paca de Luciju, koji će nastupiti 8. lipnja, bit će od 250 do 280 kuna.

Da će Zadar ovo ljeto biti jedno od najjačih hrvatskih koncertnih središta, potvrdila je izvrsna vijest gradskog TZ-a kako će 8. lipnja na Trgu pet bunara nastupiti slavni gitarist Paco de Lucia sa svojim bendom, a 3. kolovoza na Forumu i britanski Gregorian. Podsjetimo, nedavno je objavljeno kako će ovo ljeto u Zadru svoje koncerte imati Natalie Cole i Seal, suprug njemačkoga supermodela Heidi Klum. Paca de Luciju i Gregorian u Donatov grad dovodi zagrebački Haarlem, čiji vlasnik, poznati producent Tomislav Kašljević, tim koncertima počinje suradnju s TZ-om i gradskim vlastima.

– Nakon što je Paco u veljači održao sjajnu koncertnu turneju u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani i Sarajevu, a ulaznice za koncerte bile su rasprodane danima prije, javio mi se njegov menadžer čim je imao prvi slobodni termin. Nisam imao mnogo vremena za organizaciju pa sam se javio prijateljima iz zadarskog TZ-a Branku Ganzuliću i Zvonku Šupi, koji su pomogli da koncertni spektakl s petoricom vrhunskih glazbenika, dvojicom pjevača i jednim plesačem dovedemo u Zadar – istaknuo je Kašljević i dodao kako je zbog toga odlučio maksimalno spustiti cijenu vjerujući, kaže, da će se zadarska publika odazvati i postati jedini sponzor koncerta.

– Realna cijena bila bi 400 kuna, no Zadrani će ulaznice plaćati od 250 do 2800 kuna, a u prodaji će biti već za nekoliko dana. Stalo mi je da uspijemo u Zadru, a više novca ipak očekujem od koncerta Gregoriana – naglasio je Kašljević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije