Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA? Preživjela u smrskanome twingu

Ozlijeđenu su vozačicu preko mobitela locirali u provaliji

17.06.2009.
u 17:38

Cijelu je noć u smrskanom Renaultovu twingu, zaustavljenom na oko tridesetak metara iznad provalije na Dubcima, provela L. K. (39). U srijedu ujutro u njezinu je spašavanju sudjelovalo 11 pripadnika GSS-a te vatrogasci iz četiri vatrogasna društva sa šest vozila. Žena je ostavila i oproštajno pismo, a pokušala se ubiti i prije mjesec dana. Stoga se sumnja da je i ovaj put posrijedi pokušaj suicida.

Unatoč zastrašujućoj i strmoj provaliji na Dubcima, dubokoj nekoliko stotina metara, unesrećena je prošla bez ozljeda opasnih za život; ozlijedila je nogu i stopalo. Bila je vezana sigurnosnim remenom, a u akciji spašavanja bila je pri punoj svijesti.

Kako doznajemo od pripadnika makarskog GSS-a, automobil je po svemu sudeći, zbog velike brzine, preletio branik i zaustavio se ispred borova. Ekipa iz makarske službe spašavanja ujutro je oko 10.30 sati dobila poziv od policije, koja je prethodno locirala unesrećenu.

Omiška je policija kontaktirala kolege iz Makarske, koji su osim pripadnika GSS-a na teren poslali vatrogasce. Vatrogasci su do dolaska pripadnika GSS-a već odradili dobar dio posla jer su morali prerezati lim. Žena je bila prikliještena u automobilu, a zadobila je i ozljede glave. Vozilom Hitne pomoći odvezena je na liječenje u KBC Split. Dok je automobil podizan, promet se na toj dionici Jadranske magistrale odvijao jednim prometnim trakom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije