Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U teškoj nesreći jedna osoba poginula, a sedam ih je ozlijeđeno

Ozlijeđene prevozili i prolaznici i policajci

27.12.2008.
u 23:00

Krvavo blagdansko popodne na cesti Posušje - Široki Brijeg.

Jedna je osoba poginula, dok ih je sedam što teže, što lakše ozlijeđeno u izravnoj prometnoj nesreći koja se oko 13.30 sati dogodila u mjestu Podvranić u općini Široki Brijeg.

Kobno pretjecanje?
Smrtno je stradao Miron Knezović (68) iz mjesta Broćanac, općina Posušje, dok je, najvjerojatnije, njegova supruga teško ozlijeđena.

Stravičan prizor koji smo zatekli na licu mjesta govorio je o težini nesreće. Krici ozlijeđenih.

Pripadnici policije, Hitne pomoći iz Širokog Brijega i Posušja, ali i prolaznici pružaju pomoć unesrećenima.

Smrskani golf II i mercedes 124. Po cesti razbacani dijelovi vozila, stakla.. Unesrećeni su vozilima Hitne pomoći, ali i policije i slučajnih prolaznika žurno prebačeni u Kliničku bolnicu u Mostaru.

Kolone vozila stvorile su se s obje strane. Promet je bio blokiran.

Sivi golf u kojemu je Knezović stradao, kako nam je kazao glasnogovornik Ureda komesara policije ZHŽ-a Damir Čutura, kretao se u smjeru Širokog Brijega, a za upravljačem se nalazio D.K. (28) - (Darko Knezović, vjerojatno sin poginulog, op.a.), dok se u smjeru Posušja kretalo vozilo mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao Z.S.(47) - (Zoran Sabljić op.a.) iz Kočerina, Široki Brijeg.

Kako je do nesreće došlo, glasnogovornik Ureda komesara policije ZHŽ-a Damir Čutura nije mogao govoriti jer je očevid na licu mjesta tek započeo, a detalji će biti poznati danas. No, prema pričanjima na licu mjesta te položaju vozila, do nesreće je došlo uslijed pretjecanja.

Kočio 10 metara?
Pretpostavlja se da je vozač golfa krenuo pretjecati, ili je iz nekog drugog razloga prešao na suprotni trak ceste, te je izravno udario u mercedes koji je išao iz suprotnog smjera. Tome svjedoči i tek desetak metara dug trag kočenja golfa.

Koliko je točno osoba ozlijeđeno i o kojem se stupnju ozljeda radi, danas nismo uspjeli doznati.

Navodno je supruga preminulog Knezovića u stanju kome.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije