Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda kod Mljeta

Ozlijedila se dižući sidro pa hitno prebačena u Dubrovnik

more
Željko Mršić/PIXSELL
14.08.2013.
u 12:02

"Stigao je poziv s jedrilice Paola na poziciji kod otoka Planjak, nedaleko od Mljeta, vezano uz nezgodu francuske državljanke koja je prilikom podizanja sidrenoga lanca zadobila teške ozljede ruke", priopćili su iz ministarstva

Francuskinja je jučer oko 14 sati teško ozlijedila ruku prilikom podizanja sidrenog lanca blizu otoka Mljeta, zbog čega je hitno prebačena u Dubrovnik na liječenje.

Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture izvijestilo je da je hitan prijevoz organiziran zato što je 60-godišnjoj Francuskinji "obilno krvarila ruka".

"Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru jučer je u 14.10 sati zaprimila poziv s jedrilice Paola na poziciji kod otoka Planjak, nedaleko od Mljeta, vezano uz nezgodu francuske državljanke koja je prilikom podizanja sidrenoga lanca zadobila teške ozljede ruke", priopćili su iz Ministarstva.

Nakon dojave je naloženo posadi da otplovi u Sobru na otoku Mljetu gdje je organizirana hitna pomoć. Policijskim je plovilom potom prevezena do luke Papratno, odakle je u 15.50 sati pacijentica prevezena u Dubrovnik na daljnje liječenje.

>>Težak sudar jet-skija: Dvoje turista u bolnici, drugi vozač pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije