Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Oženio se najdeblji čovjek na svijetu

zan-brak-txt.jpg
Foto: AP
27.10.2008.
u 08:08

Meksikanac Manuel Uribe, koji je 2007. ušao u Guinessovu knjigu rekorda kao najdeblji čovjek na planetu, u nedjelju se vjenčao sa svojom dosadašnjom zaručnicom u Monterreyu na privatnoj ceremoniji, izvijestio je jedan od uzvanika.

Vrata Lions Cluba, najluksuznijeg kluba i restorana u tom sjeveroistočnom meksičkom gradu, zatvorena su oko 17.45 po mjesnom vremenu, a prava na snimanje vjenčanja Manuela Uribea i njegove zaručnice Claudije otkupio je Discovery Channel, a eksluzivne fotografije s vjenčanja objavit će meksički časopis TV Notas.

Uzvanici su pomno pregledani prije ulaska u restoran, kako bi se ustvrdilo da ne nose fotoaparate ili mobitele kojima mogu snimati vjenčanje.

- Nisam ni slutio da ću imati ovakvo vjenčanje - rekao je prije vjenčanja novinarima Manuel Uribe. Ovaj 43-godišnjak, koji od pretilosti pati od 1992., često je bio na rubu suicida. U jednom je trenutku težio čak 590 kilograma. U međuvremenu je, zahvaljujući iznimno rigoroznoj dijeti i uz pomoć liječnika uspio izgubiti 230 kilograma.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije