Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLIGAMIJOM PROTIV IZVANBRAČNE NEVJERE

Oženio četiri žene - odjednom

Vjenčanje
Reuters
27.09.2009.
u 14:15

Samo je prva supruga legalno priznata, ima najveći utjecaj u obitelji, brine se da se ona očuva, a ostale je supruge pitaju za savjete i naravno dopuštenja za razne aktivnosti.

Nakon tri godine priprema, mladoženja Milton Mbele oženio je četiri žene - odjednom. Na ceremoniji vjenčanja u Južnoj Africi poručio je kako je na ovaj svečani trenutak dugo čekao, ali se i financijski pripremao.  Sa svoje četiri bračne družice - sretan je i zadovoljan.

Da bi mogao oženiti svoje bolje polovice, njihovoj rodbini morao je platiti u 33 primjerka različite stoke.

Samo je prva supruga legalno priznata, ima najveći utjecaj u obitelji, brine se da se ona očuva, a ostale je supruge pitaju za savjete i naravno dopuštenja za razne aktivnosti.

Poligamija je legalna u Zulu kulturi kojoj pripada višestruki mladoženja, te se smatra dobro došlom za obiteljske odnose toga plemena.

Zulu pripadnici ističući da se time dokidaju izvanbračne afere. Kad čovjek ima više žena, teško da će imati i viška vremena za ljubavnice, smatraju.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar sebastian
sebastian
17:19 27.09.2009.

Ko da je to nesto novo, ja se zenim viseputa mjesecno gdje stignem. koga da pitam !!!!!!

RO
romictea
17:46 27.09.2009.

A tamo vijerojatno nema hoseksalnih nastranosti, ni prostitucije. A kako je sa onima koji nemogu kupiti zenu? Gdije nadju sve te zene, ako svaki muski ima po vise zena?

Avatar Max Manus
Max Manus
16:36 27.09.2009.

I dobio 4 punice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije