Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah zbog protesta

Oxford otkazao nastup predsjedniku Sri Lanke

molitva
Reuters
02.12.2010.
u 10:16

Nastup je otkazan zbog sigurnosnih razloga jer su tamilske grupe najavile velike proteste ispred Oxforda zahtijevajući da se Rajapaksu uhiti te da mu se sudi zbog ratnih zločina

Prestižno debatno društvo The Oxford Union, koje je smješteno u srcu istoimenog britanskog sveučilišta, otkazalo je predsjedniku Sri Lanke Mahnida Rajapaksi govor koji je trebao održati tijekom današnjeg dana. Nastup je otkazan zbog sigurnosnih razloga jer su tamilske grupe najavile velike proteste ispred Oxforda zahtijevajući da se Rajapaksu uhiti te da mu se sudi zbog ratnih zločina.

Proteste Tamila pokrenula je nedavno objavljena videosnimka koja prikazuje ispitivanje vođe Tamilskih Tigrova za kojega su vlasti Sri Lanke tvrdile da je poginuo u borbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije