Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLAKUŠIĆ OBJASNIO
Povratak na članak

Evo što treba učiniti da se riješi problem ovrha i blokiranih

Kolakušić je ponudio prijedlog kojim bi se spriječila pojava novih blokiranih građana.

Komentari 6

LU
lunar777
16:06 07.07.2017.

Kolakušić je rijetko viđenje u ovom našem korumpiranom pravosuđu... sve pohvale.

VL
MI
miso
18:43 07.07.2017.

Pohvala najboljem hrvatskom sucu!

VL
LO
Long
19:13 07.07.2017.

Tu je Hanza gazda. I njega se pita sto se smije mjenjati u truloj drzavi, zvanoj Hrvatska.

VL
FE
fefellerunt
16:55 07.07.2017.

Ovaj pravnik , po svom logičnom , a i pravednom razmišljanju kao da je završio neki tehnički fakultet, a ne pravni (ekonomski, filozofski i slične inkubatore parazita i štetočina) Koliko mi je poznato u zadnih nekoliko godina uporno i takorećieći jedina je javna osob koja govori o prevelikim troškovima javnih bilježnika i odvjetnika, za trivijalan posao slanja blokade računa, nakojem paraziti zarađuju enormne iznose. Tu je i famozna FINA, koja za isto tako jednostavan posao u trajanju nekoliko minuta, uzima stotine kuna . N akaraju dolazi do toga da se dugovi opraštaju onima koji su ih napravili ,a paraziti će s euredno namiriti od države

VL
SL
slavisajambrekovic
17:45 07.07.2017.

Ha,ha,ha!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.