Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac Kolakušić
Povratak na članak

Ovršeni završe u kontejneru, a oni koji provode ovrhe na jahtama

Većina i ne zna da su pod ovrhom dok ne pokušaju podići plaću ili mirovinu. Blokade računa nepoznat su pojam u uređenim društvima

Komentari 20

PI
pinkec
20:40 26.06.2017.

Sudac Kolakušić je jedan od rijeto dobrih i poštenih hrvatskih sudaca!

VL
SD
sdpesticid
21:11 26.06.2017.

tko bi rekao da pravosuđe ima jednog takvog suca. nadam se da je ovakvih više u pravosuđu i htio bih njihov glas također čuti. 'ajmo suciii, opravdajte pravdu koju zastupate. ako ne možete zbog zakonskih propisa tada možete javno, obranitii dignitet pravosuđa.

VL
Avatar maxist
maxist
21:19 26.06.2017.

90% publike niti čuje niti vidi što se zbiva. Konfiskacija masovnih razmjera !! "pokriveni zakonom,otimaju puno gore nego partija i Tito

VL
A7
A7ibaba
09:39 27.06.2017.

Covjeka koji se javno bori za ovaj glupavi narod treba postaviti za predsjednika ove banane drzave.

VL
DU
Deleted user
21:16 26.06.2017.

Hrvati su postali primitivni taoci političara i državnih uhljeba koji njima i zakonima manipuliraju kako i kada im se prohtije. Lažljive priče i obećanja o napretku i boljem standardu su klasični i svakodnevni neprobavljivi repertoar dok je stvarnost brutalno drugačija i jasna. Upravo takva kako je opisuje gosp. Kolakušić.

VL
DI
Diesel
20:59 26.06.2017.

Mamic i slicni ovrse 100000000 i nikome nista.

VL
Avatar comparator
comparator
07:50 27.06.2017.

Tko šljivi banku koja daje kredit ljudima bez provjere njihovog boniteta . Neka banke snose posljedice i gubitke tamo gdje su u suradnji s izdajničkom politikom Hrvatske Narodne Banke njihovi lihvarski krediti uništili cijele obitelji. Drugi pak problem je kad ovrha sjedne na naplatu obitelji ugroženoj zbog gubitka posla jer ta obitelj nema ni za osnovne namirnice gdje baš nitko ne uskače u pomoć jer nam je sustav neosjetljiv i više pogoduje smanjenju plača na uštrb bogaćenja političara koji svojim zakonima uništavaju privredu . Glavni neprijatelji naroda su političari kojih je previše (nema kvalitativne selekcije ) i u ništa se ne razumiju ali svejedno se trude ostati u foteljama i s bankarskom mafijom donose štetne zakone.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:11 26.06.2017.

Slobodna i neovisna držaava Hrvatska ima svoje nebrojene benefite, u odnosu na totalitarnu tamnicu naroda. Tako su nekada u ovoj kreaturi od države zloupotrebljavani izvršni postupci na nekretninama (stanovima i domovima) tako da se dužnicima morao osigurati tzv. nužni smještaj (minimun stambenog prostora za stanovanje), dok se sada naši državodobitnici odmah deportiraju pod vedro, sunčano i plavo hrvatsko Nebo, te mogu uživati u čistom hrvatskom zraku (industrijski dimnjaci više ne dime, a domaće životinje više ne prde i smrde). Dakle vjerodomoljubi su dobili sve za čim su tužili, a bogami još i više, a što su krvavo zaslužili.

VL
MJ
milivoj.jelenc
21:09 26.06.2017.

Sudac Kolakusic izgleda kao Don Quiote u borbi protiv vjetrenjaca. Mostovci su dokazani podli licemjeri. Vladajuci i bivsi i sadasnji dio su hobotnice. Mafijaske. .

VL
AR
Artukovic
11:13 27.06.2017.

Bas se cudim da nije obratno.Mozda bi oni koji ovrsuju trebali biti u kontejnerima,a duznici na jahtama.E to bi bio zanimljivo.

VL
PR
prarvat
22:12 26.06.2017.

Sve je to lijepo, ali meni nešto nije jasno. Sve su njegove izjave nekako kritika sustava, traže oživotvorenje u nekoj javnoj akciji itd. no on zapravo želi u par exelance sustavski ustavni sud. Uspavano mjesto sa sjajnim sinekurama.

VL
KA
karlodrago
19:11 26.06.2017.

Sudac Kolakušić govori protiv zakona i pravde.Zakon i pravda se mora provoditi i poštivati a država ako hoće biti humana onda one koje po zakonu moraju napustiti kuću/nekretninu/ neka zbrine u prazne dražavne stanove a onaj tko je kupio nekretninunu ima pravo odmah na nju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.