Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljeni ORaH-ovi parfemi
Povratak na članak

''Ovom akcijom ORaH nastoji promicati politiku 'čistih ruku', odnosno miris političkog poštenja''

– Cilj ove akcije je promocija drukčijih načina financiranja političkih stranaka – istaknula je stranka u priopćenju

Komentari 12

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
14:12 22.07.2015.

ovaj orah je smiješna stranka

VL
OS
osica
14:16 22.07.2015.

Ne, znam kakav parfem bi mogao namirisati našu politikčku scenu. " Parfem ide na čisto tijelo i kožu, ostalo je kamufliranje, koje ispadne na koncu puno gore od smrada " . Biti će malo mirisa, koji će nesati već uti već u prvom povjetarcu. Toliki smrad naše politike već razorio osijet njuha velikom broju građana.Nije dovoljan parfem već "dekontaminacija" .

VL
DU
Deleted user
14:14 22.07.2015.

Kaj god! Holy dr. Mirelica i njezin ORaH imaju navlas istu političku težinu kao i Lesar Dragec i njegovi Laburisti ili pak Gabrić dr. Nikica i njegov Nacionalni forum ili Josipović dr. Ivek i njegova Naprijed Hrvatska. Sve je političko-stranačka mrtvorođenčad začeta u medijskoj epriveti. Sve u svemu, nula bodova kako god okreneš.

VL
BE
berija
14:01 22.07.2015.

Mirisi su bili jako popularni u vremenima kad se smatralo da se pranjem mogu dobiti opake bolesti. Služili su da se prikrije smrad. Kao i sada u ORaH-u.

VL
DU
Deleted user
17:06 22.07.2015.

Ovo je važno kao i aromatizirani prezervativi odnosno tko ne "nikotinizira" - e taj ni ne zna koja je to radost naići na aromu banane ili jagode. Drugim riječima, tko se dao izblefirati od Holy - nek uživa (i) u toj malenkosti, zašto ne?

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:20 22.07.2015.

Zakasnila je sada sa parfemom,,,Japanci izmislili gace koe neutralisu svaki neugodan prd ili miris,sad poznati prde bez stiskanja sve ode kroz ispusne gace u miris atmosfere,,nazalost Mirela kasno brate za tvoj parfem

VL
Avatar kravata
kravata
19:53 22.07.2015.

Gospodo Holy zasto ste vi izbaceni iz SDP-a.

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
21:06 22.07.2015.

Parfem ORAH a prezentirati ce ga najljepše i najpametnije članice Ljiljna Katicic i Božana Zadro i za muške Barukcic, to te ja pitam, Zoki u velikim si problemima ali ako kupiš cisternu parfema moguća je koalicija.

VL
DH
dalibor.hren
16:16 22.07.2015.

Orahovica je bivša ministrica zaštite okoliša! Kad bi s nje postrugali farbu, bilo bi je za trosobni stan (uključujući i stolariju!)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.