Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Tvornici papira

Ovogodišnja Hartera na četiri pozornice i uz mnoga iznenađenja

hartera01
Goran Kovačić/PIXSELL
07.06.2010.
u 14:13

Priznanje odaje sve više posjetitelja, ali uslijedile su i nagrade - Hartera je najbolji hrvatski glazbeni festival prema Muzika.hr te je uvršten među deset najboljih malih festivala u Europi prema portalu Virtual festivals.

RIJEKA - Stara riječka Tvornica papira i ove je godine mjesto gdje će se okupiti brojni ljubitelji Hartera Festivala. Još 2005. godine skupina entuzijasta pokrenula je Hartera Festival  s idejom da prastari tvornički prostor namijeni kulturnim i javnim sadržajima, a tijekom vremena prometnuo se u jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događaja. Priznanje odaje sve više posjetitelja, ali uslijedile su i nagrade - Hartera je najbolji hrvatski glazbeni festival prema Muzika.hr te je uvršten među deset najboljih malih festivala u Europi prema portalu Virtual festivals.

Danas je prerastao u respektabilan trodnevni festival na četiri pozornice, više od 40 raznovrsnih izvođača te zanimljivim popratnim sadržajima - ove su godine to radionice  fotografiranja, hoola hoopa... Ovogodišnja Hartera počinje u četvrtak, 10. lipnja, i traje tri dana, dok je za nedjelju, 13. lipnja, najavljen Afterhour party.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar kos
kos
16:01 07.06.2010.

HARTERA ,,za one koji neznaju bivša \"tvornica papira\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije