Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačana policijska kontrola

Ovog vikenda alkotest za sve zaustavljene vozače

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.04.2017.
u 16:10

Policijska uprava zagrebačka provodi akciju s ciljem sprječavanja prometnih nesreća s tragičnim posljedicama

Tijekom vikenda, od 7. do 9. travnja od 22 do 6 sati zagrebačka policija provest će akciju Alkohol, droge i brzina.

Iz policije navode kako se akcija provodi u svrhu povećavanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja prometnih prekršaja, prekoračenja dopuštene brzine vožnje i vožnje pod utjecajem droga i alkohola.

Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači, a sankcionirat će se i ostali prekršaji poput nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima jer direktno utječu na posljedice koje mogu izazvati prometne nesreće.

Komentara 2

MA
matildica
20:35 06.04.2017.

treba popunit proračun po obićaju

SD
sdpesticid
22:43 06.04.2017.

kada će početi kažnjavati i kontrolirati neispravne farove odnosno svjetla ? bogme znaju zaslijepiti, pojma nemam što stavljaju, ledice, xenon.., ali bodu u oči i dobro moraš škiljiti, jeftinjare nekakve izgleda. poradite na tome jer nije igra a ni ugodno, da ne govorim o sigurnosti na cesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije