Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODLUKA O IZMJENI ODLUKE'

Ovo su sve odluke Vlade sa zatvorenog dijela sjednice

Sjednica Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
16.11.2018.
u 17:45

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je razriješila dosadašnjeg člana Povjerenstva za uništavanje oduzetih droga

Na zatvorenome dijelu današnje sjednice, Vlada je, među ostalim, utvrdila stajališta za sastanke Vijeća ministara, prihvatila Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova u Hrvatskoj te Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2018. godinu.

Utvrđena su stajališta za sastanke Vijeća za ekonomske i financijske poslove – proračun (ECOFIN Budget) koje se održava 16. studenoga 2018. godine, Vijeća za poljoprivredu i ribarstvo (AGRIFISH), koje će se održati 19. studenoga, Vijeća za opće poslove – članak 50 (GAC – Art. 50) i Vijeća za vanjske poslove (FAC), također 19. studenoga, te Vijeća za vanjske poslove u formatu ministara obrane (FAC Defence), koje će se održati 19. i 20. studenoga 2018. godine, priopćeno je iz Vlade.  

Vlada je donijela Odluku o izmjeni odluke o donošenju Bilance strateških robnih zaliha, Odluku o prihvaćanju Godišnjeg obračuna strateških robnih zaliha za 2017. godinu i utvrđivanju Izvješća o upravljanju za 2017. godinu te Odluku o knjiženju manjkova i otpisa roba, te rashodovanju osnovnih sredstava i sitnog inventara Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta – Ravnateljstva za robne zalihe, po godišnjem popisu na dan 31. prosinca 2017. godine.

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je razriješila dosadašnjeg člana Povjerenstva za uništavanje oduzetih droga Slobodana Čalića te je za novog člana Povjerenstva, kao predstavnika Ministarstva pravosuđa, imenovala Marija Čupića.

VIDEO Pogledajte prepirke Marasa i Esih s Plenkovićem te Tolušića i Sinčića

Komentara 5

BK
branko-kockica
17:58 16.11.2018.

Sve odluke anemične vlade zvuče kao odluke četničkog pokreta u otadžbini.

GR
grebza
18:13 16.11.2018.

Sve sto rade su donošnje odluka o izmjeni odluka. Konkretnost i realni rezultati su ravni NULI.

BA
baegnian1
20:57 16.11.2018.

Pošto ste prodali Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije