Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESET IMENA ZA IZBORE

Ovo su Plenkovićevi ljudi za transformaciju HDZ-a: Doznajemo tko ulazi u Predsjedništvo i koji je premijerov plan

Split: Plenković se sastao sa splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom
Miroslav Lelas/PIXSELL
01.06.2022.
u 08:55

Iako je do izbornog sabora HDZ-a preostalo gotovo dva tjedna, novi saziv Predsjedništva stranke već je u potpunosti utvrđen. Kako nam je potvrđeno u najužem krugu oko predsjednika stranke Andreja Plenkovića, delegatima na ovom saboru bit će ponuđen tim od 10 kandidata iza kojih stoji vrh stranke.

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:37 01.06.2022.

Plenković je u državni vrh uvodi i Bobana? Taj je svojim kadrovskim rješenjima izravno odgovoran za smrt u domu za starije u Splitu jer je u taj dom postavio nekompetentnog i podkapacitiranog ravnatelja koji nikakve veze nema sa strukom koju nije nikada niti radio niti izučavao. Zar smo sve zaboravili kako su masovno umirali starci u tom domu koji nije imao niti osnovna zaštitna sredstva za seste koje tamo rade? A epidemija je već harala Italijom barem mjesec dana. I sad takve odabrane majstore Plenković slaže oko sebe? Meni jedino gospođa Obuljen Koržinek predstavlja stručnjaka u poslu kojim se bavi, govori jezike, kulturnog je ponašanja i širokog obrazovanja, iz uvjereno rodoljubne je obitelji, jedino se pitam što ona traži u tom društvu koje joj ne pristaje.

5S
505.scrtom
13:16 01.06.2022.

kakva to transformacija !?. da se možda ne grade temelji za vječno vladanje haha

GM
gmižić
10:10 01.06.2022.

Ni Remetinec njih ne može transformirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?