Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA LAKŠU JESEN

Ovo su hitne mjere SDP-a za spas građana i tvrtki: 'Pet ih se mora provesti odmah'

Rijeka: Svakodnevni život umirovljenika na Korzu
Nel Pavletic/PIXSELL
20.08.2022.
u 11:23

PDV na struju treba smanjiti s 13 na pet posto, i to dok god traje kriza, treba uvesti porez na nekretnine, povećati plaće u javnom sektoru. Država treba pomoći umirovljenicima u plaćanju režija

Ključne riječi

Komentara 47

MO
modovisisajteMaraschino
11:29 20.08.2022.

imamo pametan plan kaže Baldrick iz SDP-a.... ne znaju ni vlastitu stranku voditi a imaju ideje za voditi Hrvatsku

DQ
Dq
11:42 20.08.2022.

SDP predlaže upravo suprotno od onoga kaj bi radili da su u prilici . Umjesto podrške , ljudi im se smiju kad bilo kaj predlože . Trebali bi krenuti od sebe i svojih župana i načelnika , koji ne predlažu racionalizaciju već i dalje uhljebljuju svoje bližnje na izmišljene pozicije.

AF
afer
11:29 20.08.2022.

Prošli put kad su bili na vlasti u 3,5 godina njihovi ekonomski stručnjaci uspjeli su u 3,5 godina napraviti 74 milijarde kuna duga i baciti kreditni rejting hrvatske u ''smeće''. Ja im ovaj put vjerujem :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?