Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li se usudili?

Ovo se ne odbija: Pogledajte gdje je ovaj mladić zaprosio svoju djevojku

Kristian Richards
Foto: Facebook
09.07.2019.
u 14:32

Bio sam uplašen, no Bex je bila još više. Rekla je da, no mislim da je samo htjela maknuti se sa stijene, ispričao je budući mladoženja

Britanka Bex Morley zauvijek će pamtiti mjesto na kojem ju je njezin budući suprug zaprosio. A kako i ne bi kada je u trenutku prosidbe vjerojatno razmišljala samo o tome hoće li preživjeti.

Naime, Kristian Richards svoju je dugogodišnju djevojku odlučio zaprositi na popularnoj stijeni Kjeragbolten u Norveškoj koja se nalazi zaglavljena u pukotini planine, a ispod nje je provalija od gotovo 1000 metara.

– Mnogi su bili zabrinuti hoće li moja djevojka pristati, no ja sam se samo brinuo da mi prsten ne ispadne – rekao je 33-godišnjak.

Srećom, njegova djevojka je pristala pa su se brzo vratili na sigurno tlo.

– Bio sam uplašen, no Bex je bila još više. Rekla je da, no mislim da je samo htjela maknuti se sa stijene – dodao je on.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Psychlist
Psychlist
15:24 09.07.2019.

Prirodna selekcija je podigla obrve na scenu prosidbe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije