Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je sigurno boljelo

Ovo ne pokušavajte: Pijan skakao u bazen kroz prozor, na jednu stvar nije računao

Foto: Screenshot
09.06.2020.
u 12:09

Bankar Dimitrij Prigorodov iz Moskve za proslavu svoga rođendana iznajmio je jednu vikendicu izvan grada. U kući se nalazio i bazen, a društvo je uživalo u litrama alkohola. Sve dok on nije skoro stradao...

Kada su pod utjecajem alkohola, ljudi uistinu rade nepromišljene stvari. U to nas je još jednom uvjerio jedan Rus koji je svoj 30. rođendan želio proslaviti ''u stilu''.

Bankar Dimitrij Prigorodov iz Moskve za proslavu svoga rođendana iznajmio je vikendicu izvan grada. U kući se nalazio i bazen, a društvo je uživalo u litrama alkohola.

U jednom trenutku na pamet mu je palo da kroz prozor koji se nalazio iznad bazena skoči u vodu. No, nije računao da bi ga u tome mogla spriječiti staklena ograda koja je bila postavljena oko bazena.

Skočio je ravno na ogradu koju je srušio u bazen te pao zajedno s njom.

– Prilikom pada rastrgao sam ligamente, lijeva mi noga ne radi, kao ni ruka. Imao sam dvije operacije i modrice po prsima – ispričao je Dimitrij koji će idući rođendan, nadajmo se, proslaviti ipak malo mirnije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije