Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANIKA NA PARTY OTOKU

Ovo je trenutak kada se trajekt zabio u obalu poznatog ljetovališta

brod
Foto: Screenshot/YouTube
22.04.2017.
u 18:22

Na brodu je bilo oko 140 putnika, 30 članova posade kao i desetak vozila

Veliki trajekt zabio se u betonski lukobran u Luzu na španjolskom otoku Gran Canaria. Pritom je ozlijeđeno pet osoba koje su prevezene u bolnicu.

Procjenjuje se da je u more nakon nesreće isteklo oko 200.000 litara goriva, no kasnije se krenulo u sanaciju sanirano, te je istraga pokazala da nema prijetnje za okoliš. Ipak, nastala je golema materijalna šteta. Na brodu je bilo oko 140 putnika, 30 članova posade kao i desetak vozila, piše Daily Mail. Brod je imao kvar motora u trenutku kada je napuštao luku. Uzrok nesreće bio je kvar koji je izazvao "nestanak električne energije", otkrio je glasnogovornik tvrtke Naviera Armas.

Snimka koja je počela kružiti internetom prikazuje trenutak kada se dogodila nesreća.

Komentara 1

DE
deda1234
11:28 23.04.2017.

niti sidro mu nije pomoglo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije