Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Kolumbiji

Ovo je trenutak kad je venecuelski zrakoplov prije pada nestao s radara

Radar
Foto: Youtube Screenshot
1/3
29.11.2016.
u 10:25

Pilot je prijavio hitno stanje nadomak zračnoj luci u Medellinu nakon čega mu je kontrola leta dala prioritet pri slijetanju.

Pad zrakoplova u Kolumbiji u kojoj je bila 81 osoba šokirao je Južnu Ameriku i svijet. Akcija izvlačenja tijela i spašavanja preživjelih je u tijeku, a kolumbijska agencija za civilno zrakoplovstvo objavila je detalje o nesreći.

Pilot je prijavio hitno stanje nadomak zračnoj luci u Medellinu nakon čega mu je kontrola leta dala prioritet pri slijetanju. No, kontakt je izgubljen odmah nakon toga. Navodno je pilot pokušao prisilno sletjeti.

Objavljen je i video koji prikazuje trenutak kad je zrakoplov venecuelske kompanije LaMia nestao s radara. Na njemu je vidljivo kako je zrakoplov kružio prije samog pada.

>>Zrakoplov se srušio u Kolumbiji: Prevozio 81 osobu, a na letu je bila i brazilska nogometna momčad

Komentara 1

IT
i-tomic
13:02 29.11.2016.

Dok su se tragedije u VUKOVARU dešavale cijeli svjet je gledao a mogao je spriječiti VUKOVARSKU tragediju. Ovo sto se desi je žalosno a VUKOVARSKA tragedija je žalosnija‼️ Počivali u miru Bižijem‼️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije