Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TERMINAL
Povratak na članak

'Ovo je povijesni događaj ne samo Zračne luke Split nego i zračnog prometa u Hrvatskoj'

Novim putničkim terminalom, kako je rekao Plenković, ove godine će se omogućiti promet oko 3,3 milijuna putnika, a u budućnosti bi godišnji promet mogao dostići pet milijuna putnika.

Komentari 10

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
16:51 13.07.2019.

To je pametno uložen novac !

VL
DD
ddh
19:00 13.07.2019.

Cijela Hrvatska je jedno veliko gradiliste. gradi se svugdje, a mediji stvaraju i dalje klimu kaosa i propasti. O tome koliko se negdje gradi medii ne informiraju. Ova Vlada je dovela u red drzavne financije, poboljsala je rejting drzave sa nivoa smeca produciranog od crvene Vlade i raznih Grcica i Milanovica na investicijski nivo. Ali to nije tema za te crvene medije, nego je za njih tema tko ce biti ministar ili kojem ce ministru izkonstruirati nekakvu "aferu". Mediji i crvena publika stalno vicu korupcija, korupcija, ali nitko od tih crvenih trolova i crvenih medija nisu dosada mogli pokazati niti jedan dokaz, da je netko korumpiran. Crveni trolovi i crveni mediji vicu kradja, kradja, a ne podastiru niti jedan dokaz, da je netko nesto ukrao. Crveni mediji staraju percepciju neuspjesne Vlade i pozivaju se pritom na velike "strucnjake" Marasa i Grmoju. Svasta.

VL
PR
prajdali100
17:54 13.07.2019.

Sjajna vijest ! Ovaj nazovi članak " HINA" počinje sa" kako je rekao Plenković"....pa opet u tekstu ... Plenković"... Ima nečeg odvratnog u tim Hina- vijestima, kao da im nije drago. Premijera na neki način omalovažavaju.Ne znam, nešto ne valja.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
18:22 13.07.2019.

Ovo je izdajnicka vlada Madari i Italija cuvace zracni prostor HR.Nedaj boze da je ovu odluku donijo SDP bili bi izdajnici,sad imamo duple izdajnike.

VL
GE
Gecaha
18:06 13.07.2019.

Direktor Zračne luke Split pod istragom DORH-a za namještanje natječaja Gradskoj sigurnosti...Direktor Zračne luke Split je inače jedan od viđenijih kaštelanskih HDZ-ovaca i zet Antona Kovačeva, donedavnog direktora HBOR-a

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
16:56 13.07.2019.

Borg kao borg

VL
FN
Fr@njo
19:38 13.07.2019.

uvjek ista nedorecena prica ..umjesto efektnog stropa koji nicem ne sluzi , trebalo su biti zracni mostovi.tocka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.