Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ovo je normalizacija hrvatsko-srpskih odnosa

Jasno je da Vojislav Šešelj nije u stanju odmaknuti se od svoje uloge radikalnog ridikula, inteligentnog koliko i pokvarenog, te iskonski zlog, no, tamo gdje nailazi na svoja ograničenja na scenu nastupa njegov bivši posilni, mali od palube, pivonoša prije nego vodonoša – Aleksandar Vučić.

Komentari 7

DU
Deleted user
09:21 26.04.2018.

Šešelj više i otvoreno, a Vučić prikriveno govore ono što većina Srba na čelu sa Srpskom pravoslavnom crkvom misli, a to je da je Hrvatska nužno zlo i daju joj rok trajanja do prve zgodne prilike. Sve što su doo sada njihove vođe radili je, prema njihovom mišljenju, dobro jedino im zamjeraju što nisu pobijedili, a jedan manji dio zamjera na načinu provedbe ideje Velike Srbije (zločini). Nemaju oni problema s onim što je Hrvatima, Bošnjacima i Albancima rađeno tijekom tog projekta, samo bi voljeli da je to odrađeno više u "junačkom", "ratničkom" stilu, a svi srpski zločini su unaprijed opravdani Kosovskim mitom i zločinima NDH.

VL
FN
Fr@njo
10:06 26.04.2018.

tocno sve i o Vucicu i Voji , ali, glavni sef i izvor zla dolazi iz odaja onog koji je prosli tjedan skropio crkvu u Mlaki.

VL
BI
bikica7
12:03 26.04.2018.

Zašto se opterećivati sa Srbijom,prekinuti diplomatske odnose dok se ne opamete pa ma koliko potrajalo.

VL
ZG
zg223
12:16 26.04.2018.

kome treba smrdija??sta mi imamo od njih?mozda gospodarki znacajan promet,turizam ili nekaj trece?pa ja nikad nisam cuo da je netko iz hrvatske otisao malo u srbiju ili slicno..zabranite ulaz u rh svim srbima i bok.niti jedan hrvat se nece zaliti 100%

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
16:51 26.04.2018.

A bili su nekad facebook prijatelji... eto ga sad ... sa kim će ćubasti da se igra i razmenjuje recepte...sa tuskom?

VL
VV
vvencl
20:23 26.04.2018.

Drugovi, htjeli ste rat, imali ste rat, izgubili ste rat. Razumijem vašu frustraciju. Slali ste svoje ljude u tuđa dvorišta da ginu. Za što? Za patološku mržnju i mitomaniju? Time će te hraniti buduće generacije? Možda te buduće generacije zaslužuju državu ugodnu za život.

VL
DI
Direkt
08:44 26.04.2018.

Treba gledati u svoje dvorište, a naše sopstveno da nije tragično bilo bi komično.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.