Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka kruži internetom

Nepoznati heroj riskirao je vlastiti život pokušavajući spriječiti sumanutog napadača?

vozač nica
Foto: Screenshot/You Tube
1/2
15.07.2016.
u 12:30

Snimka herojskog čina počela se širiti društvenim mrežama nakon terorističkog napada

Na snimci koja je nastala nešto prije nego se sumanuti vozač zaletio među masu ljudi u Nici vidi se i jedan motociklist koji je pokušao spriječiti tragediju. Snimka se nakon napada proširila društvenim mrežama, no ne zna se ništa o heroju koji je pokušao spriječiti krvavi napad u kojem su poginule 84 osobe, među kojima su i djeca, a deseci njih su ranjeni . 

Jedna, zasad nepoznata osoba, pokušala je motorom zakačiti kamion kako bi spriječila napad. Motociklist još nije identificirani, no na snimci se vidi kako očajnički pokušava zaustaviti kamion koji se približava gomili ljudi. Nažalost, nije uspio spriječiti tragediju. 

Na snimci se također vidi kako jedna osoba trči za kamionom i lupa po kabini sumanutog vozača, a navodno i pokušava ući unutra. Ipak nije sigurno je li riječ o motociklistu ili o policajcima koji su također trčali za kamionom, piše The Sun

Prema policijskim izvorima, napadač je 31-godišnji francuski državljanin rođen u Tunisu. On nije bio na popisu obavještajnih službi, ali je policiji bio poznat po nasilju i krađama. Lokalni mediji javljaju da je vozač bio mještanin Mohamed Lahouaiej BouglelNapad se dogodio tijekom vatrometa za vrijeme proslave Dana pada Bastilje u ulici Promenade des Anglais. 

> > VIDEO Vozač kamionom gazio ljude puna dva kilometra pa je ubijen. Poginulo najmanje 84 ljudi, nema Hrvata. Lokalni mediji: Vozač je Mohamed Lahouaiej Bouglel

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar annex
annex
13:35 15.07.2016.

Znam da nisu svi isti, znam da ne treba generalizirati, ali ovo naprosto spada u zakon opstanka. Ili mi ili oni. Dakle, protjerati sve muslimane i njihove simpatizere iz EU, bez obzira jesu li tamo čak i rođeni, jer svi su oni potencijalni spavači i mogući teroristi, pa neka ih primi jedna od 58 muslimanskih zemalja, ili sve zajedno, te uvesti zakone o zabrani islama i svega što liči na islam. Jedino tako se donekle možemo zaštititi od ovih luđaka. Znam da će tu nastradati i nedužni, ali i na našim ulicama svakodnevnomstradavaju nedužni. Neće biti mira dok se islam u Europi ne proglasi ZABRANJEN!

Avatar Proleter
Proleter
12:55 15.07.2016.

Francuske vlasti najavile su odmazdu. Prve mete bit će prosvjednici protiv promijena francuskog zakona o radu.

MA
Manolo46
13:51 15.07.2016.

A ništa Francuzi moji dragi, kad sami nećete poduzeti ništa čekajte da Trump pobjedi u Americi pa će on i Putin, rješavajući svoje probleme rješiti probleme svijeta, pa i vaš problem. A problem je vrlo lako rješiti. Samo treba neutralizirati Georga Sorosa koji je glavni i odgovorni za sve ovo što se događa, i kad bi se njega sasjeklo ovoga više ne bi bilo. On je glavni generator svega ovoga, i njegove pudlice poput Merkel i Holandea. Britanija je rekla jasno NE takvoj politici uskoro će to učiniti i Amerika, a na ostatku svijeta je da se odluči kojim će putem. Sve je jasno, ne treba se praviti grbav, samo treba napraviti ono što je nužno da vratimo sigurnost, a to je neutralizacija glavnih financijera politike koja je dovela do svega ovoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije